ΑΠΟΕΛ: Απαιτείται σωστή διαχείριση

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε το καθήκον του. Στον πρώτο τελικό φώναξε παρών. Κέρδισε την Ανόρθωση, είπε ευχαριστώ στον Ερμή για το "δώρο" και σκαρφάλωσε εκ νέου στην κορυφή. Τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν. Βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Οι γαλαζοκίτρινοι από δω και μπρος καλούνται να κάνουν καλύτερη διαχείριση –σε σχέση με τις προηγούμενες φορές- και να παραμείνουν εκεί μέχρι τέλους. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι; Θα φανεί στην πορεία.

Προς το παρών η ομάδα του Τόρστεν Φινκ, καμαρώνει από την πρώτη θέση. Ο ΑΠΟΕΛ

έμεινε ανεπηρέαστος από την καταθλιπτική εικόνα σε βάρος της Ομόνοιας, παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένος και πανηγύρισε μια υπέρ πολύτιμη νίκη. Η ομάδα πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση με τον Γερμανό στον πάγκο, γεγονός που γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία και πίστη τους «γαλαζοκίτρινους»

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να εκμεταλλευτεί τα πιο πάνω, να «χτίσει» στην εμφάνιση και να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες για τον τίτλο. Όλα αυτά φαίνονται εύκολα στη θεωρία, όμως, θα πρέπει να παρουσιαστούν και εντός γηπέδου. Η ομάδα διαθέτει όλα τα όπλα για να διατηρήσει τα κεκτημένα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Το πρώτο τεστ αντοχής χαρακτηρίζεται επιτυχώς. Το επόμενο πλησιάζει. Την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα της Λευκωσίας θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση στον επαναληπτικό του 0-0 και πρέπει να κάνει ότι και στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Να κερδίσει και να προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ύπουλο και χρειάζεται συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και πάθος.

Κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος είναι δεδομένες. Στη λίστα των πολλών τραυματισμών προστέθηκε και το όνομα του Γιώργου Εφραίμ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποχώρησε από το χθεσινό παιγνίδι και δεν υπολογίζεται ενόψει του επαναληπτικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα