ΑΠΟΕΛ: «Άλλοι παίκτες…άλλος προπονητής»

Η αντίδραση ήρθε για τον ΑΠΟΕΛ…και ήρθε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ουσιαστικά ήταν αυτό που έψαχνε. Κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο στα ημιτελικά του κυπέλλου…και κάνοντας ουσιαστικό αποφασιστικό βήμα για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου coca-cola Κύπρου.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Τόρστεν Φινκ παρουσιάστηκαν αλλαγμένοι προς το καλύτερο σε σχέση πάντα με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Γερμανός τεχνικός αυτές τις μέρες στον Αρχάγγελο δούλεψε σε ένα πλάνο εντελώς

διαφορετικό με αυτό που παράταξε κόντρα στην ομάδα της Λάρνακας.

Όπως φάνηκε οι δυο επιθετικοί παράλληλα στην κορυφή σε σύστημα 4-4-2 δυσκόλεψαν αρκετά την Ομόνοια και είχε ως αποτέλεσμα αυτά που είδαμε το απόγευμα. Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο και πήραν μια σπουδαία και δίκαια νίκη όπως χαρακτηρίστηκε από όλους συμπεριλαμβανομένου και από πλευράς πρασίνων.

Όπως και να έχουν τα πράγματα μετά από το στραπάτσο από την ΑΕΚ οι ποδοσφαιριστές του Φινκ συνήλθαν. Αυτή η νίκη δεν ήταν απλά μια νίκη. Ήταν νίκη ψυχολογίας αλλά και σίγουρα ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Ουσιαστικά ήταν ότι ήθελαν στον ΑΠΟΕΛ για τη συνέχεια που ακολουθεί, τόσο για το πρωτάθλημα αλλά και για το κύπελλο.

Τώρα και ενόψει του Πάσχα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν καλύτερα και μακριά από το κάθε άγχος και από Δευτέρας θα αρχίσουν την προετοιμασία τους με πιο καθαρό μυαλό και ενόψει Ερμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα