ΑΠΟΕΛ: Αυτοί που πάνε και αυτοί που δεν πάνε Τρίπολη!

Αύριο στις 9:00 με ναυλωμένη πτήση αναχωρεί η αποστολή του ΑΠΟΕΛ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (05/11/2015) με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 11ου ομίλου του UEFA Europa League.

Η πτήση του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο Καλαμάτας στις 11:00 και από εκεί με λεωφορείο θα ταξιδέψει

για την Τρίπολη. Στις 19:30 είναι ορισμένη η διάσκεψη του προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ παρών θα είναι και ο Βάτερμαν και στις 20:00 ο ΑΠΟΕΛ θα προπονηθεί στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο αγώνας είναι ορισμένος για το βράδυ της Πέμπτης στις 22:05. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο το μεσημέρι της Παρασκευής και θα ακολουθήσει απογευματινή προπόνηση.

Αποστολή για Τρίπολη:

Waterman, Κίσσας, Codina, Sergio, Shoko, Αντωνιάδης, Carlao, Astiz, Amorin, Αναστασίου, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Χαραλαμπίδης, Vander, Αλεξάνδρου, Αλωνεύτης, Stilic, Cavenaghi, Piatkowski.

Στη σημερινή προπόνηση αποχώρησε ο Ιωάννου μετά από σύγκρουση που είχε στο δίτερμα, όπου υπέστη πλήρη εξάρθρωση επιγονατίδας. Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε σε κλινική για περεταίρω διαγνωστικές εξετάσεις. Ατομικό πρόγραμμα για Μακρίδη και Σωτηρίου, φυσιοθεραπεία και ατομικό τρέξιμο έκανε ο Εφραίμ. Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε ο Νάφιου.

Keywords
Τυχαία Θέματα