«Κατακλυσμός ονομάτων» (ηχητικό)

Το μέλος της διοίκησης της Ομόνοιας και επικεφαλής της τετραμελής επιτροπής για την επιλογή προπονητή, Άγης Ιακωβίδης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και τόνισε ότι υπήρξε κατακλυσμός ονομάτων για την αντικατάσταση του Καϊάφα.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και περισσότερα στο ηχητικό:
-Σήμερα υπήρξε κατακλυσμός με προτάσεις για να αντικατασταθεί ο Καϊάφας για το υπόλοιπο της σεζόν και γιατί όχι για περισσότερο. Φαντάζομαι θα συνεχίσει κα αυτό τις επόμενες ώρες.
-Πολύ σύντομα θα συνέλθει η επιτροπή και θα καταλήξει στην μικρή λίστα
-Ακόμα υπάρχουν

5 μέρες. Δεν μπορώ να αποκλείσω οτιδήποτε. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Μπορεί να φαίνεται πιο πιθανό να πάμε με υπηρεσιακό στο ντέρμπι αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο
-Υπάρχουν και αρκετοί ξένοι που γνωρίζουν την Κυπριακή πραγματικότητα
-Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα. Δεν μπορώ να προκαταλάβω αποφάσεις του συμβουλίου

-Δεν ήρθαν όπως θα είχαμε σχεδιάσει. Στόχος ήταν να κρατήσουμε τον προπονητή μας. Χρειάζεται υπομονή που φαίνεται ότι σαν λαός να μην την έχουμε. Έγινε μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα είναι καλά στελεχωμένη. Δεν υπάρχει σταθερότητα στην ομάδα.
-Να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη και οτιδήποτε καλύτερο είναι καλοδεχούμενο
-Πάρα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Πρώτος στόχος είναι η σωτηρία του σωματείου και θα κρατήσει αρκετό καιρό. Πιστεύω ότι μια διαφορετική αντιμετώπιση θα είναι η καταστροφή της Ομόνοιας.
-Θέλουμε μια ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να βγει στην Ευρώπη και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. Μερικές εμφανίσεις πίκραναν και στόχος είναι να επανέλθουμε σε σταθερές καλές εμφανίσεις.
-Θεωρώ πως η ομάδα είναι καλά στελεχωμένη αλλά έχει και τις αδυναμίες της.
-Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η σταθεροποίηση της απόδοσης μας

Keywords
Τυχαία Θέματα