ΑΠΟΕΛ: Αυθεντική μέθοδος φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης

Η συνεργασία της Human Tecar® με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, είναι γεγονός.

Η ανακοίνωση της Human Tecar®:

Η αυθεντική μέθοδος φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης που εμπιστεύονται τα μεγαλύτερα αθλητικά σωματεία σε όλο τον κόσμο είναι στη διάθεση της ομάδας, η οποία εμπιστεύεται τη Human Tecar® για την βελτίωση της ιατρικής υποστήριξης των αθλητών της.

Πρόσφατα σύσσωμο το επιτελείο των πρωταθλητών υποδέχτηκε στο προπονητικό κέντρο του Αρχαγγέλου στη Λευκωσία, τους εκπροσώπους της

Human Tecar® και τη νέα συσκευή Synergy HCR.

Οι θεραπευτές της ομάδας αφού ολοκλήρωσαν το πρώτο στάδιο της βασικής εκπαίδευσης στην εφαρμογή της μεθόδου Synergistic Healthcare Methodology είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα ένα ευρύ φάσμα παθήσεων και να εστιάσουν στις δυνατότητες πρόληψής τους με τη χρήση της Synergy HCR και των λειτουργικών προϊόντων της Human Tecar®.

Κατά τη διαδικασία της εκπαίδευσης, ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Dr. Τζουρούδης Ν. με πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή της καινοτόμου μεθόδου, παρουσίασε στους συνεργάτες του ποικίλους τρόπους ένταξης της Human Tecar® στα εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα πρόληψης και θεραπείας που εφαρμόζει το επιτελείο στους αθλητές της ομάδας.

Η AccuTech και η Act Unibell ευχαριστεί την Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την επιλογή της Human Tecar® και την έναρξη της τιμητικής συνεργασίας.

Όταν λέμε TECAR, εννοούμε HUMAN TECAR®. Για όσους επιθυμούν τη διαφορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα