ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση: Συνεχίζει το σερί του ο Μιλόγεβιτς - και πάλι κορυφή!

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το πολύτιμο τρίποντο στο ντέρμπι εναντίον της Ανόρθωσης και βρίσκεται ξανά στην κορυφή. Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με 1-0 στο ΓΣΠ με αυτογκόλ του Χάρογιαν στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στην πρώτη θέση και στο +2 από την ΑΕΚ, ενώ η "Κυρία" κόλλησε

στην 8η θέση με 18 βαθμούς, στο -4 από την εξάδα.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι στο 9ο λεπτό όταν ο Σούσιτς κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Ουαρίς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρκίνιος ωστόσο ο Λόρια του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν.

Στο 21ο λεπτό ο Σαρφό από το ύψος της περιοχής έκανε ένα φαλτσαριστό πλασέ με τον τερματοφύλακα της ομάδας της Αμμοχώστου να πραγματοποιεί άλλη μια μεγάλη επέμβαση.

Στο 29ο ο ΑΠΟΕΛ πήρε κεφάλι στο σκορ με αυτογκολ. Έγινε η σέντρα από δεξιά και ο Κβιλιτάια έκανε την προβολή ο Λόρια σταμάτησε την πορεία της μπάλας, αλλά αυτή κτύπησε στον Χάρογιαν ο οποίος άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίκτυα τα τερματοφύλακα του δίνοντας προβάδισμα στους γαλαζοκίτρινους. 

Στο 69ο λεπτό η Ανόρθωση έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο ντέρμπι. Ο Παρούτης από κοντά έκανε την προβολή πάνω στην γραμμή απομάκρυναν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα ο Καρώ. 

Στο 75ο λεπτό η ομάδα του Μουνιοθ λίγο έλειψε να φέρει τον αγώνα στα ίσα ωστόσο ο Νινγκά ο οποίος έφυγε από το κέντρο πήγε πλάγια έκανε το δυνατό σουτ ωστόσο η μπάλα πέρασε έξω.  

ΑΠΟΕΛ:  Μπέλετς, Καρό, Ντβάλι, Βιγαφάνιες (63’ Ντάλσιο), Κβιλιτάια, Σούσιτς, Μπλούμ (70’ Σατσιας), Μαρκίνιος (89’ Τσεμπάκ), Γουήλερ, Σαρφό, Κονσταντίνοφ. 

Ανόρθωση: Λόρια, Αρτυματάς (59’ Πάντσον), Κορέια, Αμπαρτζουνιάμ (81’ Χριστοφη), Ουάρις, Αντωνίου, Σαμπό, Νινγκά, Χαρογιάν, Κορέα (68’ Χρυσοστόμου), Ιωάννου (59’ Παρούτης)

Κίτρινες: Μαρκίνιος, Σατσιας / Αμπαρτζουνιάμ, Ουαρίς, Κορέα, Αρτυματάς, Πάντσον

Κόκκινες: 

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς

VAR: Piccinini Marco

AVAR: Γεωργίου Παύλος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Keywords
Τυχαία Θέματα