Αποχωρεί από McLaren ο Ντένις;

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ρον Ντένις δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα αποτελέσει παρελθόν από διευθύνων σύμβουλος του McLaren Group.

Στο τέλος του φτάνει το συμβόλαιο του Ρον Ντένις στο τέλος της φετινής χρονιάς και, όπως αναφέρει το Autosport, δε θα το ανανεώσει, ώστε να αποτελέσει παρελθόν από διευθύνων σύμβουλος του McLaren Technology Group

στο φινάλε του 2016. Μάλιστα, τονίζει ότι αυτό σημαίνει και το τέλος της συνεργασίας με την ομάδα της Formula1, η οποία διήρκεσε 36 χρόνια.

Ωστόσο, η εν λόγω εξέλιξη δε θα επηρεάσει τη McLaren Automotive, καθώς δεν είναι μέλος του γκρουπ, ενώ γίνεται λόγος ότι ήθελε να πάρει και το υπόλοιπο 75% των μετοχών (κατέχει το 25%) αυτού, όμως δεν πρόλαβε να αυξήσει το κεφάλαιο στις απαιτούμενες διορίες, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε αυτή την απόφαση.

«Ο Ρον Ντένις παραμένει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του McLaren Technology Group και διατηρεί το 25% των μετοχών που έχει, ακριβώς όσο έχει και ο Μανσούρ Οτζέι. Για πολλά χρόνια, πολλές δεκαετίες για την ακρίβεια, οι μέτοχοι της McLaren ξεκινούσαν συχνά συζητήσεις για το θέμα των δίκαιων κινήσεων και ανακατατάξεων.

Οι Ρον και Μανσούρ ήταν πάντα κεντρικά πρόσωπα σε αυτές τις συζητήσεις. Στις τελευταίες που είχαν μπορούμε να πούμε ότι είπαν λίγο πολύ τα ίδια. Ωστόσο, θα ήταν ακατάλληλο να αποκαλύψω περαιτέρω λεπτομέρειες αυτών των συζητήσεων», δήλωσε εκπρόσωπος της McLaren στο εν λόγω μέσο ενημέρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα