Αποχαιρετούμε τις προσδοκίες, νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2017

Για την ΙΚΕΑ το οικογενειακό γεύμα ή το φαγητό με φίλους δεν χρειάζεται πλέον να στηθεί γύρω από ένα τέλεια οργανωμένο τραπέζι. Απολαμβάνουμε μαζί το φαγητό μας παντού: στην τραπεζαρία, στον καναπέ, στο γραφείο… ακόμα και στο πάτωμα! Σημασία έχει η παρέα, όχι ο χώρος. Ο φετινός κατάλογος της ΙΚΕΑ μας προτρέπει να ξεχάσουμε τις μεγάλες προσδοκίες στην κουζίνα. Ξεχνάμε κανόνες και συνταγές, αποδεχόμαστε τις ατέλειές μας και δεν περιοριζόμαστε. Δημιουργούμε ελεύθερα, χωρίς

να μας ανησυχεί τόσο το αποτέλεσμα.

Η κουζίνα, είναι η καρδιά του σπιτιού μας και αυτό δεν έχει αλλάξει με την πάροδο των χρόνων. Ωστόσο, γενικά ο τρόπος ζωής μας στο σπίτι αλλάζει. Σε αντίθεση με περασμένες δεκαετίες, ο σημερινός τρόπος ζωής επιβάλει γρήγορους ρυθμούς αλλά και προσαρμοστικότητα. Η κουζίνα δεν είναι απλά ένας χώρος προετοιμασίας φαγητού αλλά μπορεί να λειτουργεί και ως γραφείο, χώρος διαβάσματος ή ο χώρος που επισκευάζουμε το ποδήλατο! Η πρόκληση για την ΙΚΕΑ είναι να φτιάχνει προϊόντα με πολλές λειτουργίες. Όπως ένα τραπέζι κουζίνας που λειτουργεί και ως επιφάνεια εργασίας, καναπέδες-κρεβάτια ή αποθηκευτικούς χώρους. Προϊόντα που είναι τόσο ευέλικτα όσο οι άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν.

Μαζί με τις συνήθειές μας στο σπίτι, τα τελευταία χρόνια αλλάζει και η έννοια του «σπιτιού» για τον καθένα μας. Τέσσερις άνθρωποι ρωτήθηκαν από την ΙΚΕΑ και μοιράστηκαν τις απόψεις τους στο ερώτημα: τι μετατρέπει ένα σπίτι, στο «σπιτικό» μας; Για τον ένα, σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας είναι να μαζεύεται η οικογένεια στην κουζίνα. Κάποιος άλλος, περνάει τον περισσότερο χρόνο του στην κουζίνα μαγειρεύοντας και δημιουργώντας. Ο τρίτος και ο τέταρτος, μετακομίζοντας από πόλη σε πόλη έμαθαν να αλλάζουν χώρους και να συγκατοικούν με άλλους ανθρώπους. Η έννοια του «σπιτιού» είναι λοιπόν για τον καθένα μας διαφορετική.

Η ΙΚΕΑ έχει τη λύση για κάθε άνθρωπο, όπου κι αν βρίσκεται, είτε ζει μόνος του είτε συγκατοικεί με άλλους. Σε κάθε περίπτωση, προσφέρει καινοτόμες λύσεις που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Ανακαλύψτε αμέτρητες ιδέες και λύσεις στον νέο κατάλογο ΙΚΕΑ 2017 και εμπνευστείτε για να ανανεώσετε τον χώρο σας, όπως ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας τρόπο ζωής.

Keywords
Τυχαία Θέματα