Ομόνοια: Βρήκε την εντεκάδα του ο Κάρβερ

Εμπιστοσύνη στους ίδιους έντεκα από τον Τζον Κάρβερ, αφού πολύ δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές για τον αγώνα που έρχεται με τον Άρη. Ο Άγγλος τεχνικός θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο την ίδια εντεκάδα όπως με Απόλλωνα, Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα, αφού μεταξύ τους οι παίκτες άρχισαν να αποδίδουν σε ομαδικό πνεύμα, αν και ακόμη υπάρχουν τα κενά διαστήματα.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας φαίνεται ότι έχει βρει την "εντεκάδα" του, με τον Φλορέσκου να συνεχίζει να παίζει στο κέντρο της άμυνας, διατηρώντας το ίδιο

σχήμα για τρία σερί παιχνίδια. Υπάρχει χημεία στην ομάδα γι' αυτό και είδαμε αυτό το θέαμα που μας παρουσίασε η Ομόνοια στο πρώτο 45άλεπτο του πρώτου ημιχρόνου με τη Σαλαμίνα, ζητούμενο όμως είναι να υπάρχει μία σταθερότητα στην απόδοση, να μην υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και να έρθουν και οι νίκες. Γιατί χωρίς νίκες δεν κάνεις τίποτα, έστω κι αν βγάζεις μάτια στο χορτάρι.

Ο αγώνας με τον Άρη προσφέρεται για νίκη και θέαμα, αφού θεωρητικά τα παιχνίδια με πιο αδύναμες ομάδες, έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα, φτάνει να μην... την πατήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα