Από τις τρεις… κέρδισε μόνο μία! (pics & video)

Αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαν το Σαββατοκυριάκο που μας πέρασε οι αντίπαλοι των Ευρωπαίων μας ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Από τους τρεις αντιπάλους Σλάβια Πράγας, Βικτόρια Πλζεν και Μίτζελαντ μόνο μια κατάφερε να προχωρήσει με νίκη στο εγχώριο της πρωτάθλημα και αυτή η αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ Βικτόρια Πλζεν. Η Σλάβια Πράγας εξήλθε ισόπαλη εκτός έδρας ενώ την γνώρισε η Μίτζελαντ.

Εκτός

έδρα ισοπαλία…

Δεν μπόρεσε να σκοράρει, δεν κέρδισε η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ Σλάβια Πράγας η οποία στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του Τσέχικου πρωταθλήματος έμεινε στην ισοπαλία 0-0 με την Μπάνικ Οστράβα. Αρκετές αλλαγές στην 11άδα πραγματοποίησε ο Γιάροσλαβ Σλιχάβι αφήνοντας εκτός του βαρύ πυροβολικό της ομάδας Μίλαν Σκότα τον οποίο αναγκάστηκε να το βάλει αλλαγή. Η ισοπαλία έφερε την Σλάβια στην 6η θέση του πίνακα έχοντας πλέον4 βαθμούς.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου ο επόμενος αγώνας της Σλάβια η οποία υποδέχεται στις 18:00 την Βισοτσίνα με δεδομένη την παρουσία Γιώργου Κωστή στον αγώνα ώστε να κατασκοπεύσει την ομάδα της Πράγας.

Νίκη και κορυφή…

Στην κορυφή του Τσέχικου πρωταθλήματος βρίσκεται πλέον η Βικτόρια Πλζεν αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Πλζεν επικράτησε με 1-0 της Γιάπλονετς με γκολ του Χάγιεκ στο 11ο λεπτό και με 6 βαθμούς οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Ντέρμπι κορυφής την επόμενη αγωνιστική για την Βικτόρια Πλζεν η οποία θα αγωνιστεί την Παρασκευή με εντός έδρας με την Σίγμα Όλομουτς που έχει επίσης 6 βαθμούς.

Ήττα και 7η θέση…

Νέα ήττα στο πρωτάθλημα την 2η σε 4 αγώνες για την αντίπαλο του Απόλλωνα στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ Μίτζελαντ.

Η Δανέζικη ομάδα γνώρισε την ήττα με 2-1 εκτός έδρας από την Χελσινγκόερ παρόλο που κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63ο λεπτό με τον Κρον.

Η ήττα αυτή έφερε την Μίτζελαντ στην 7η θέση του πίνακα έχοντας πλέον 6 βαθμούς, 6 λιγότερους από την Νόρτζελαντ που οδηγεί την κούρσα με 12 βαθμούς. Μάλιστα η Μίτζελαντ έχει την δυνατότητα να μειώσει την διαφορά αφού υποδέχεται την Νόρτζελαντ εντός έδρας την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 12:00 με τον Περικλή Παπαπαναγή να αναμένεται να βρεθεί στη Δανία για να παρακολουθήσει την αντίπαλο των γαλάζιων.

Δείτε ΕΔΩ την ήττα της Μίντζελαντ

Keywords
Τυχαία Θέματα