Απίθανη νίκη για Χρυσοχό!

Ο Πέτρος Χρυσοχός πέτυχε τρομερή νίκη στον 1ο γύρο του Τσάλεντζερ στο Ίρβινγκ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, σε βάρος του Νο77 της παγκόσμιας κατάταξης!



Μεγάλη νίκη για τον συμπατριώτη μας στο Ίρβινγκ του Τέξας, καθώς ερχόμενος από τα προκριματικά στο πολύ δυνατό τουρνουά, προκρίθηκε στον 2ο γύρο του θεσμού νικώντας το Νο8 του ταμπλό και Νο77 στον κόσμο, Τόμας Φαμπιάνο!

Ο Χρυσοχός πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, δεν φοβήθηκε ούτε στο ελάχιστο τον έμπειρο αντίπαλό του ο οποίος διανύει

εξαιρετική αγωνιστική περίοδο στο Tour και παρότι βρέθηκε πίσω με σετ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει την σπουδαία νίκη.

Μετά από 1 ώρα και 58 λεπτά σκληρής μάχης, ο Κύπριος επιβλήθηκε του Ιταλού Φαμπιάνο με 2-6, 7-5, 6-2 και “σφράγισε” το εισιτήριό του για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης, όπου και θα αντιμετωπίσει τον επίσης προερχόμενο από τα προκριματικά, 22χρονο Γάλλο Νο1064 στην παγκόσμια κατάταξη, Άρθουρ Ρίντερκνετς.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγο καιρό, τον Οκτώβριο του 2017 συγκεκριμένα, ο Χρυσοχός κατέκτησε τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του επί Αμερικανικού εδάφους, νικώντας τον Καναδό Ούγκο Ντι Φέο στον τελικό του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ, όπου αγωνίστηκε εκπροσωπώντας το Γουέικ Φόρεστ.

Ο ταλαντούχος 21χρονος, έχει φτάσει στην καριέρα του μέχρι και το Νο469 της παγκόσμιας κατάταξης το 2015, και πλέον θέλει να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του στο Tour, αρχής γενομένης από το πολύ “σκληρό” τουρνουά του Ίρβινγκ, προκειμένου να εισέλθει και πάλι στον πίνακα της ΑΤΡ.

Keywords
Τυχαία Θέματα