Παιδοκτόνος Παραμύθας:Ανοίξετε μου λούκκο βάρτε με μέσα..

Το στυγερό έγκλημα που είχε διαπράξει ομολόγησε ο παιδοκτόνος της Παραμύθας σε ανύποπτο χρόνο νοσηλευόμενος στο Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλλώδια.

Το σκηνικό αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Πολίτης όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι τότε, κατά την ομολογία αυτή, τον Τιμολέων Θεμιστοκλέους επισκέφθηκε ιερέας αλλά και ο άλλος του γιος, Αλέξανδρος, στον οποίο προσπάθησε να «φορτώσει» το έγκλημα.

Όταν ο άλλος του γιος του έδειξε φωτογραφία με τον αδελφό του Οδυσσέα, τότε ο πατέρας αναφώνησε σύμφωνα με το δημοσίευμα, «Α Παναγία

μου, ανοίξετε μου ένα λούκκο και βάρτε με μέσα».

Ένοχος ο παιδοκτόνος Παραμύθας.Είσαι φονιάς φώναξε η σύζυγος

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας προσπάθησε αρχικά εμμέσως να ισχυριστεί ότι ο Αλέξανδρος πυροβόλησε τον αδελφό του λόγω περιουσιακών διαφορών που είχαν. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι άκουσε φασαρία στην αυλή του και βγήκε έξω να δει τι έγινε και τότε ήταν που τον κτύπησε ο άλλος του γιος.

Ο 19χρονος τότε εθνοφρουρός είχε χάσει την ζωή του από εξ επαφής πυροβολισμό απ’ τον πατέρα του, ο οποίος είχε οπλίσει αφού προηγουμένως του ζήτησε το αυτοκίνητο της οικογένειας προκειμένου να μεταβεί στη μονάδα όπου υπηρετούσε τότε. Ο ίδιος είπε «εννα με κάμετε ότι θέλετε;» και εκεί ήταν που μπήκε στο σπίτι πήρε το όπλο που φυλούσε σε υπνοδωμάτιο και πυροβόλησε εξ επαφής τον γιο του στην κοιλιά. Ο άλλος γιος αφού άκουσε τι συνέβαινε βγήκε έξω, αρχικά προσπάθησε να αρπάξει το όπλο απ’ τα χέρια του πατέρα του όταν είδε ότι το είχε στρέψει εκ νέου προς το μέρος του αδελφού του και για λίγα δευτερόλεπτα καταγράφηκε συμπλοκή, με τον πατέρα να πέφτει στο έδαφος από κτύπημα που δέχθηκε από τον μεγαλύτερο του γιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα