Απίστευτο βίντεο με ηλικιωμένο που κρέμεται από παράθυρο διαμερίσματος

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Νότια Κίνα όταν ένας ηλικιωμένος εντοπίστηκε να κρέμεται ανάποδα έξω από ένα παράθυρο.

Τρομοκρατημένοι περαστικοί αντίκρισαν ένα άνδρα να κρέμεται έξω από ένα παράθυρο πολυώροφου διαμερίσματος στην πόλη Shaoguan, στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ στη νότια Κίνα.

Κάποιοι από τους περαστικούς κάλεσαν αμέσως για έκτακτη ανάγκη ενώ άλλοι μπήκαν στο διαμέρισμα και έδεσαν σεντόνια γύρω από τον αστράγαλο του για να μην πέσει στο κενό.

Ένας από τους διασώστες είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι περνούσε τυχαία από εκεί ενώ ψώνιζε.

Αφού είδε τον

ηλικιωμένο να κρέμεται ανάποδα, επικοινώνησε αμέσως με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Στη συνέχεια, κάλεσε έναν νεαρό άνδρα και μια γυναίκα από το διπλανό κτίριο να ανέβουν στο διαμέρισμα για να τον σώσουν.

Η κ. Yang περιγράφοντας τα γεγονότα ανέφερε ότι καθώς περπατούσε προς τα καταστήματα είδε τον ηλικιωμένο να κρέμεται από το παράθυρο ενός ψηλού κτηρίου.

Συνέχισε λέγοντας, «Επειδή το άνοιγμα του παραθύρου ήταν πολύ μικρό, δεν μπορούσαμε να τραβήξουμε τον ηλικιωμένο επάνω».

Σύμφωνα με την κυρία Yang, ο ηλικιωμένος είχε ακόμη τις αισθήσεις του εκείνη τη στιγμή.

«Αν και δεν κράτησε για πολύ ώρα, ήμουν πολύ νευρική και φοβόμουν ότι θα πέσει», είπε η κυρία Yang.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο ηλικιωμένος είχε υποβληθεί πρόσφατα σε εγχείρηση εγκεφάλου.

Μετά την άφιξη της αστυνομίας και της πυροσβεστικής στο σημείο, στο σπίτι έσπευσε και η κόρη του η οποία ευχαρίστησε τους διασώστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απίστευτο,apistefto