Απίστευτη χυδαιότητα για το όνειρο ενός 16χρονου παιδιού!

H λάσπη, ο βούρκος, η προπαγάνδα, τα ασύστολα ψέματα και τα… υπαγορευμένα άρθρα, σκιαγραφούν μια ζοφερή πραγματικότητα με την οποία κατακλύζουν καθημερινά τον χώρο των ΜΜΕ, Μέσα Ενημέρωσης που υποστηρίζουν τη «Συμμορία» που βύθισε το ελληνικό ποδόσφαιρο σε έναν Μεσαίωνα σκότους.

Παρ’ όλα, αυτά, ακόμη και η πιο νοσηρή φαντασία των επικριτών των Μέσων της προπαγάνδας δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ότι η αναγκαιότητα κατασκευής μιας «βολικής εικονικής πραγματικότητας» θα οδηγούσε το συγκεκριμένο

«οργανισμό λάσπης» να χρησιμοποιήσει τα όνειρα ενός 16χρονου παιδιού για να φέρει εις πέρας μια ακόμη «δημοσιογραφική» αποστολή του.

Μια σειρά από σημερινά δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο αφήνουν αισχρά υπονοούμενα για τη χρησιμοποίηση του Γιώργου Βρακά στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αιγινιακό, τονίζοντας ότι τα κριτήρια για τη συμμετοχή του δεν ήταν αγωνιστικά.

Σύμφωνα με τα «δημοσιογραφικά» κείμενα που δημοσιεύτηκαν, ο λόγος που αγωνίστηκε βασικός ο 16χρονος άσσος έχει να κάνει «με τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον πατέρα του Κώστα Βρακά, ο οποίος ήταν παρατηρητής του περσινού ημιτελικού ΑΕΚ – Ολυμπιακού».

Τα μέσα της «Συμμορίας» χαρακτηρίζουν τη χθεσινή συμμετοχή του νεαρού άσσου ως επιβράβευση του παρατηρητή, ενώ υπενθυμίζουν την καταγγελία που είχε κάνει εις βάρος του η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σε μια εποχή που όλοι οι υπεύθυνοι του ελληνικού ποδοσφαίρου φωνάζουν για την αναγκαιότητα ανάδειξης νεαρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών (όπως παλαιότερα ο Νίνης, ο Φετφατζίδης, ο Παπασταθόπουλος ή τώρα ο Ρέτσος, ο Ανδρούτσος, ο Γαλανόπουλος, ο Πέλκας κ.λ.π.) η ιστορική χρησιμοποίηση ενός 16χρονου παιδιού, έγινε αντικείμενο χλευασμού από έναν ολόκληρο μηχανισμό παραγωγής λάσπης.

Αντί να επαινούμε προπονητές, όπως ο Λουτσέσκου, που βρίσκουν το θάρρος να εμπιστεύονται τόσο νέα παιδιά σε επίσημα παιχνίδια των ομάδων τους (παίρνοντας πολλές φορές και ρίσκο που μπορεί να αποβεί εις βάρους τους αν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά), υπάρχουν «δημοσιογράφοι» που χρησιμοποιούν ακόμη και τέτοιες κινήσεις για να μειώσουν, να αμφισβητήσουν, να προσβάλλουν, να θίξουν απλά για να υπηρετήσουν τα δικά τους προσωπικά και μη συμφέροντα.

Και στην περίπτωση του Γιώργου Βρακά αναφερόμαστε σε έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή που χαρακτηρίζεται εδώ και χρόνια ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στις ηλικίες του, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λεπτομέρειες, θα πείτε…

Άλλωστε, πότε κάποιες λεπτομέρειες στάθηκαν ικανές να επηρεάσουν μια χυδαία προπαγάνδα. Απλά και η χυδαιότητα έχει τα όρια της!


Δημοσιεύτηκε στο sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα