Απεβίωσε Κύπριος επιχειρηματίας στο ΗΒ: «Θα είναι πάντα μαζί μας…» (pic)

Θλίψη σκόρπισε στην κυπριακή παροικία της Βρετανίας ο θάνατος του 49χρονου, Πολυδεύκη Αρναούτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας που δημοσιεύει η Παροικιακή, ο 49χρονος Κύπριος «εκτός από μια ευγενική και γενναιόδωρη ψυχή, ήταν ένας παθιασμένος πατέρας που έχτισε μια καλή επιχείρηση με την οικογένειά του, κερδίζοντας τον σεβασμό των συναδέλφων».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον  θάνατο του αγαπημένου μας Πολυδεύκη Αρναούτη (Poly), ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 19 Σεπτεμβρίου

2021, σε ηλικία 49 ετών. Αφήνει πίσω την αγαπημένη του σύζυγο Τατιάνα, τα παιδιά του Κωνσταντίνο, Αλέξανδρο, Ζωή και Σοφία, καθώς και τους γονείς του Χλόη και Κώστα, τον αδελφό του Γκάρι και τη κουνιάδα του Καρολίνα. Το ζεστό του χαμόγελο και η καλοσύνη του θα είναι πάντα μαζί μας. Εκτός από μια ευγενική και γενναιόδωρη ψυχή, ήταν ένας παθιασμένος πατέρας που έχτισε μια καλή επιχείρηση με την οικογένειά του, κερδίζοντας τον σεβασμό των συναδέλφων. Έκανε στενούς φίλους στην πορεία που θα τον θυμούνται, ειδικά για το ιδιαίτερο γέλιο του. Η κηδεία θα τελεσθεί την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021, στις 10.30 π.μ., στην εκκλησία της Παναγιάς, 21 Trinity Road, Wood Green, London N22 8LB και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του New Southgate, Brunswick Park Road, N11 1JJ, όπου θα ακολουθήσει και η παρηγοριά.  Αντί για λουλούδια, ζητάμε να υποστηρίξετε την φιλανθρωπική οργάνωση «Little Heroes» για τα παιδιά που πάσχουν από λευχαιμία και καρκίνο, για τα οποία θα υπάρχει διαθέσιμο κουτί.

Δείτε τη φωτογραφία: 

Διαβάστε επίσης: Μαρτυρία στο ΣΙΓΜΑ: «Κάθε 15΄ γίνεται σεισμός.Και τώρα που σας μιλάω γίνεται»

Keywords
Τυχαία Θέματα