Απειλητικό τηλεφώνημα στον Λοϊζίδη-«Δεν είμαι jukebox, δεν θα τους περάσει»

Απειλές δέχθηκε ο Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος της Συντεχνίας Ισότητα, Νίκος Λοιζίδης. Φιλοξενούμενος στο Μεσημέρι και Κάτι ο Νίκος Λοιζίδης απεκάλυψε ότι λεπτά πριν βγει στον αέρα του ΣΙΓΜΑ δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από ανώτερό του.

«Είμαι εδώ σαν εκπρόσωπος της Συντεχνίας. Πριν από λίγο είχα τηλεφώνημα με απειλητικό χαρακτήρα από ανώτερο. Να του πω, να ενημερώσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης

ότι εδώ είμαι εκπρόσωπος συνδικαλιστής. Δεν είμαι ούτε αστυνομικός να με διατάζουν, ούτε jukebox να μου υποδεικνύουν το τι θα πω. Θέλω να μείνω μέχρι εδώ… ήμουν προηγουμένως σε άλλο σταθμό και απάντησα πολλά ερωτήματα.

Είμαι εδώ σαν συνδικαλιστής.. η παραγγελία γνωματεύσεων έχει γίνει μόδα από τη Νομική Υπηρεσία. Ζητώ επέμβαση του Εισαγγελέα να ξεκαθαρίσει σε όλους και στην ηγεσία της Αστυνομίας και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης τι σημαίνει συνδικαλισμός στα Σώματα ασφαλείας σύμφωνα με τη νομοθεσία», είπε.

Συνέχισε λέγοντας ότι το λέει «επειδή η απειλή που δέχθηκα ήταν ότι θα ζητήσουν γνωμάτευση αναφορικά με το τι δικαιούμαστε να λέμε ως συνδικαλιστές στα ΜΜΕ και να απαντούμε σε ερωτήσεις που αφορούν αστυνομικούς. Βεβαίως και το βλέπουμε ως προσπάθεια φίμωσης. Δεν θα τους περάσει. Ας με απολύσουν αύριο το πρωί αν θέλουν. Η Ισότητα θα είναι εκεί και δεν θα σιγήσει η φωνή της. Δεν ανέχομαι απειλές… αυτό το πράγμα δεν θα περάσει».

Δείτε το βίντεο πιο κάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα