«Απειλές σε καθηγητές, σαν τους αποκεφαλισμούς Κινέζου αυτοκράτορα»

Ξανά στους δρόμους οι καθηγητές της Αγγλικής Σχολής, αφού δεν εισακούστηκαν τα παράπονα τους, όπως καταγγέλλει η ΟΕΛΜΕΚ

Στο Πρωτοσέλιδο μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Θέμης Πολυβίου ο οποίος ανέφερε ότι το Υπουργείο Εργασίας ανέχεται αυτή την δικτατορική και μεσαιωνική στάση της διεύθυνσης, όπως τη χαρακτήρισε, η οποία απειλεί και εκβιάζει τους καθηγητές στην Αγγλική Σχολή.

Διαβάστε επίσης: Καταγγέλουν έκρυθμη κατάσταση στην Αγγλική Σχολή-Ζητήθηκε

στην Επ. Παιδείας

«Σήμερα πραγματοποιούν μια αυθόρμητη στάση εργασίας, εμείς ως εκπαιδευτικές οργανώσεις θα τους συμπαρασταθούμε και θα έχουμε συνάντηση μαζί τους.
Είναι καιρός η κυβέρνηση και η Βουλή να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί αυτά που συμβαίνουν στην συγκεκριμένη σχολή είναι πρωτάκουστα», ανέφερε ο κ Πολυβίου.

Στη συνέχεια είπε τα εξής: «Δεν γίνεται να απειλούν εκπαιδευτικούς ότι θα τους κάνουν ότι έκανε ο κινέζος αυτοκράτορας που αποκεφάλιζε τους υπηκόους του και τους έβαζε έξω από το παλάτι για να το βλέπουν οι άλλοι και να φοβούνται».

Παράλληλα ανέφερε ότι οι καθηγητές της Αγγλικής Σχολής προειδοποίησαν την Υπουργό Εργασίας ότι δέχονται απειλές με τις αξιολογήσεις τους, «συνάδελφοι που για 11 χρόνια αξιολογούνται ως άριστοι έρχονται και αμφισβητούν τις ικανότητες τους». 

Κλείνοντας ανέφερε ότι όλα αυτά τα πράγματα τα θέτουν οι καθηγητές σε κάθε συνάντηση αλλά το υπουργείο δεν κάνει τίποτα, «πρέπει επιτέλους να αναλάβει την ευθύνη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αφού αυτός διορίζει το συμβούλιο της συγκεκριμένης σχολής».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απειλές, Κινέζου,apeiles, kinezou