Απάντηση Τμ. Εργασίας για τις οφειλές 148χιλ σε ιδιώτη

Απάντηση στο δημοσίευμα του SigmaLive για οφειλές του Κράτους προς ιδιώτη, πέραν των 148,000 από παράνομες αποκοπές ενοικίων, δίνει το Τμήμα Εργασίας

Σύμφωνα με την υπόθεση, οικοδεσπότης ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το Τμήμα Δημόσιας Απασχόλησης στην Αγλαντζιά κατηγορεί το Κράτος για παράνομο τερματισμό ενοικιαστήριου συμβολαίου εν μέσω οικονομικής κρίσης και για οφειλές που ξεπερνούν τις 148,000. Το ποσό αυτό αφορά ενοίκια, κοινόχρηστα και παράνομες αποκοπές τελών αποκομιδής σκυβάλων  που χρονολογούνται

από το 2011.

Το Τμήμα Εργασία, με ανακοίνωσή του, «απορρίπτει κατηγορηματικά όλους μαζί και κάθε ένα ξεχωριστά τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη του υποστατικού και των εκπροσώπων του, τους οποίους ειρήσθω εν παρόδω η ιστοσελίδα δημοσίευσε αυτούσια και χωρίς διερεύνηση της   θέσης τουΤμήματος Εργασίας». 

Σημειώνει πως το Τμήμα εργασίας, ουδέποτε αδικαιολόγητα παρέλειψε και/ή καθυστέρησε την πληρωμή οποιουδήποτε ενοικίου.

«Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού παρέλειπε σε συνεχή και μόνιμη βάση να προβεί στην επιδιόρθωση των κτηριακών προβλημάτων του υποστατικού με αποτέλεσμα να εκδοθεί όχι μία αλλά δύο φορές διάταγμα απαγόρευσης της λειτουργίας και/ή των δραστηριοτήτων που εκτελούνταν από το Γραφείο Εργασίας εντός του υποστατικού», αναφέρει. 

Επιπρόσθετα, αναφέρει, παρέλειψε να παρουσιάσει έγκυρο πιστοποιητικό τελικής έγκρισης του υποστατικού από τον Δήμο Αγλαντζιάς, παρά τις συνεχείς υποσχέσεις του προς το Τμήμα Εργασίας.

«Ως εκτων πιο πάνω, η υπαιτιότητα της διακοπής της συνεργασίας του Τμήματος Εργασίας με τον ιδιοκτήτη του υποστατικού οφείλεται αποκλειστικά στον ιδιοκτήτη ο οποίος   διαρκώς  καιεπανειλημμένα έχει   παραβεί τις συμβατικές του υποχρεώσεις. Το Τμήμα Εργασίας ακολούθησε όλες τις νενομισμένες διαδικασίες όπως αυτές καταγράφονται στοενοικιαστήριο έγγραφο», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Keywords
Τυχαία Θέματα