Απάντηση Α. Θεμιστοκλέους σε Άντρο Κυπριανού

Ανακοίνωση – απάντηση προς το Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού εξέδωσε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Αντρέας Θεμιστοκλέους, σε σχέση με τον διαδικτυακό καυγά που ξεκίνησε μεταξύ του ιδίου και της κ. Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Ο κ. Θεμιστοκλέους αντιστρέφει τα πυρά κατά του Άντρου Κυπριανού, καλώντας τον να επαναφέρει σε τάξη τη βουλευτή του κόμματος του, προτού να καλέσει άλλους να επαναφέρουν σε τάξη τον ίδιο.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ

κ. Άντρος Κυπριανού με σημερινή του ανακοίνωση καλεί τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ να με επαναφέρουν στην τάξη, για απάντηση μου σε ανάρτηση της κ. Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η κ. Χαραλαμπίδου ανήρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφία μας, από τηλεοπτική συζήτηση, πράγμα που ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ αποφεύγει να αναφέρει και έγραψε ως λεζάντα :
«Τον Αντρισμό δεν τον μετράμε με τη βαρβαρότητα αλλά με τη ψυχή που αποδέχεται τον άνθρωπο και παλεύει γι’ αυτόν ! Η κοινωνία μας αλλάζει όσο και αν θέλουν κάποιοι να μας κρατούν στον μεσαίωνα !»

Της πιο πάνω ανάρτησης με φωτογραφία, προηγήθηκαν δεκάδες άλλες υβριστικές επιθέσεις και εμπρηστικές αναρτήσεις και δηλώσεις της κ. Χαραλαμπίδου, τόσον εναντίον μου όσο και εναντίον άλλων βουλευτών του ΔΗ.ΣΥ. Ήταν δε, άκρως αποκαλυπτική για το πολιτικό και ηθικό της ανάστημα, το κατάντημα της, να ορκιστεί από τηλεοράσεως εις τα παιδιά της, για να γίνει πιστευτή συκοφαντία της εναντίον του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η εν λόγω βουλευτής, σχεδόν σε μόνιμη βάση, συστηματικά και κατ’ εξακολούθηση μας υβρίζει, μας λοιδορεί και μας κατηγορεί με σκαιό τρόπο, χαρακτηρίζοντας μας συντηρητικούς, εθνικιστές, ομοβοφικούς, σεξιστές, ανίδεους, μεσαιωνικούς, οπισθοδρομικούς και άλλα πολλά.

Σε όλες – χωρίς καμιά απολύτως εξαίρεση – τις περιπτώσεις, η βουλευτής του, ήταν εκείνη που ήρξατο χειρών αδίκων.

Συνεπώς, ο κ. Άντρος Κυπριανού αντί να καλεί άλλους «για να με επαναφέρουν στην τάξη» όφειλε και ακόμα οφείλει να επαναφέρει και διαρκώς να κρατά σε τάξη τη μονίμως αλαλάζουσα, μέχρι παροξυσμού, βουλευτή του.

Υ.Γ
Την άλλη, τη διαφορετική ή και την αντίθετη άποψη είναι η κ. Χαραλαμπίδου που πρέπει να μάθει να σέβεται και να ανέχεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα