Απάντηση Ermes σε Δήμο Πάφου για Εμπορικό Κέντρο Κόροιβος

Απάντηση προς τον Δήμο Πάφου αναφορικά με το ζήτημα υπεραγοράς στο εμπορικό κέντρο Κόροιβος εξέδωσε η Ermes Department Stores Plc και Woolworth Cyprus Properties Plc.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Ermes:

Αναφορικά με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου για την έκδοση δικαστικής απόφασης σε σχέση με την κατοχή και χρήση οικοδομής

στην Πάφο από τις εταιρείες μας χωρίς πιστοποιητικό τελικής έγκρισης, δηλώνουμε τα ακόλουθα:

Η σχετική δικαστική απόφαση έχει εφεσιβληθεί. Θα ακολουθήσουμε και θα εφαρμόσουμε όλες τις κατάλληλες διαδικασίες, διεκδικώντας όλες τις νόμιμες θεραπείες και τα νόμιμα δικαιώματά μας. Η διαδικασία σε σχέση με την τελική έγκριση της οικοδομής έχει δρομολογηθεί από μακρού χρόνου, δεν ολοκληρώθηκε, όμως, για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα ή παραγνώριση των νομίμων υποχρεώσεων των εταιρειών μας, αλλά στη διαχείριση του όλου θέματος από μέρους  του Δήμου Πάφου.

Ενόψει των εκκρεμουσών δικαστικών και άλλων συναφών διοικητικών διαδικασιών, δεν επιθυμούμε να προβούμε, σ΄ αυτό το στάδιο, σε περαιτέρω σχολιασμό του όλου θέματος και επιφυλάσσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Πληροφοριακά, η υπόθεση αφορά το Εμπορικό Κέντρο Κόροιβος στην Πάφο, όπου λειτουργεί πολυκατάστημα εδώ και περίπου 20 χρόνια και ως επιχειρηματικά ανεξάρτητη δραστηριότητα υπερκατάστημα Superhome Center DIY, και τα δύο με απόλυτη ασφάλεια και ομαλότητα τόσο για τους χρήστες όσο και τους επισκέπτες, περίπου δύο εκατομμύρια ετησίως, χωρίς κανένα πρόβλημα,  απασχολώντας περί τα 200 άτομα.  Εγκαινιάστηκε δε επίσημα και λειτουργεί  από το 2001.

Εδώ η ανακοίνωση του Δήμου Πάφου: Αντιμέτωπη με αναστολή λειτουργίας υπεραγορά στην Πάφο
 

Keywords
Τυχαία Θέματα