Γη της Ελιάς: Ποιο είναι το κρυμμένο μυστικό - Μεγάλες ανατροπές και εγκλήματα

Το σίριαλ του Mega «Γη της Ελιάς» κρύβει μεγάλες εκπλήξεις καθώς θα ξεδιπλώνεται η πλοκή στα επόμενα επεισόδια. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό αποκαλύπτεται και δεν είναι συμβολικό.Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η «Ιουλία Βρεττάκου» της «Γης της Ελιάς», έδωσε λεπτομέρειες από τα επόμενα επεισόδια και τις ανατροπές που έρχονται στο σίριαλ του MEGA. «Στη "Γη της Ελιάς", τα…

Η «Ιουλία Βρεττάκου» μίλησε επίσης για την καριέρα της στην Ιταλία και τη νέα

της συνεργασία.

«Δεν έφυγα από την Ιταλία για τη “Γη της Ελιάς”. Είχα έρθει στην Ελλάδα από το 2018. Μετά ήρθε ο κορονοϊός, έμεινα λίγο παραπάνω, και όταν ήταν να ξαναφύγω, εμφανίστηκε ο Αντρέας Γεωργίου και έμεινα» ανέφερε.

Όσο για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, ανέφερε:

«Είμαι αρκετά συναισθηματική, δεν προγραμματίζω τι θα κάνω, με οδηγεί αυτό που συμβαίνει στη ζωή. Η ερωτική απογοήτευση ήρθε σε μια περίοδο που δεν είχα τι να κάνω, μετά από επιδείξεις μόδας, και πήγα και παρακολούθησα μαθήματα υποκριτικής. Υπήρξε έρωτας με το αντικείμενο, και μεγάλο πείσμα. Ήμουν μεγάλη ηλικιακά, είχα τελειώσει τις σπουδές μου, βρέθηκα ανάμεσα σε εκπαιδευμένα παιδιά που γνώριζαν πολλά. Οι καθηγητές μου ήταν πολύ αυστηροί μαζί μου».

«Στην Ιταλία με γνωρίζουν περισσότερο μέσω του Αντριάνο Τσελεντάνο, ήμουν η μούσα του, ήταν ο επαγγελματικός μου "νονός". Ο Τσελεντάνο για πολλά χρόνια ήταν εκτός δισκογραφίας, και ξαφνικά αποφάσισε να βγάλει ένα άλμπουμ του οποίου ήμουν η πρωταγωνίστρια. Τότε ήμουν ακόμα μοντέλο. Πήγα αμέσως μετά σε σχολή υποκριτικής. Εκείνος με είχε παροτρύνει να ασχοληθώ. Εγώ σπούδασα στην Ιταλία, δεν ήταν ακριβώς καριέρα στο εξωτερικό» πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελιάς, Ποιο, - Μεγάλες,elias, poio, - megales