Πέρασε από... ανάκριση ο Νεόφυτος Μιχαήλ

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ μίλησε σήμερα στο Radio Arcadia για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης. Κλήθηκε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις, μέχρι και τι ομάδα υποστηρίζει στην Ευρώπη. 

Ο Κύπριος τερματοφύλακας, που ανήκει στον ΑΠΟΕΛ, εξέφρασε την ευχαρίστηση του και τόνισε ότι οι πρώτες εντυπώσεις στην νέα του ομάδα είναι θετικές.  

Ακολούθως, ο Νεόφυτος έκανε ένα μίνι

απολογισμό της καριέρας του και αποκάλυψε πως σκέφτηκε ότι σε κάποια φάση της καριέρας του θα αγωνιζόταν στο ελλαδικό πρωτάθλημα.

Μίλησε για τα καλά παιχνίδια που έκανε με την φανέλα του ΠΑΣ κόντρα στην νυν ομάδα του και πρόσθεσε ότι δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα προσαρμογής.

"Ο κύριος Χιμένεθ έχει γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται», είπε για τον προπονητή του και στην συνέχεια μίλησε για τους στόχους της ομάδας όπως και τους δικούς του.

Αποκάλυψε πως η επιλογή του αριθμού «93» είναι η χρονιά γέννησής του και στην συνέχεια αναφέρθηκε στα πρότυπα του, το χόμπι του, την ομάδα που υποστηρίζει στην Ευρώπη και, καταλήγοντας, έστειλε μήνυμα στους φίλους του Αστέρα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απάντησε, Νεόφυτος Μιχαήλ,apantise, neofytos michail