Απανωτές διαρρήξεις στον Αναλιόντα- «Είναι αδίστακτοι, απείλησαν εργάτη» (VID)

Έντρομοι είναι οι κάτοικοι του Αναλιόντα από τις απανωτές κλοπές και διαρρήξεις που σημειώνονται τις τελευταίες εβδομάδες στο χωριό τους.

Καταγγέλλουν ότι πρόκειται για οργανωμένα επαναλαμβανόμενα εγκλήματα, από συγκεκριμένη σπείρα, η οποία ανοίγει σπίτια και υποστατικά μέρα μεσημέρι.

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι δεν είναι μεμονωμένο το περιστατικό και ότι το αίσθημα ανασφάλειας αυξάνεται συνεχώς. «Είδα την πόρτα ανοιχτή τζαι ενόμισα είσσε αέρα αλλά τελικά είδα ότι ελείπαν τα πάντα. Ειδοποίησα την αστυνομία. Η αστυνομία δεν είσσε μέσον τζείνη τη στιγμή να έρτει,

επήα τζαι έπιασα τους. Όταν έφτασα στην αστυνομία τελικά βρήκαν και όχημα».

Οι δράστες φαίνεται να είναι αδίστακτοι, αφού στην περίπτωση του κύριου Λοϊζου, όχι μόνο προσπάθησαν να κλέψουν εργαλεία και μηχανήματα από το χωράφι του, αλλά απείλησαν και την ζωή υπαλλήλου που βρήκαν μπροστά τους.

Σε βίντεο καταγράφεται η στιγμή όπου ο δράστης μπαίνει στην περιουσία του κύριου Λοϊζου και κάνει επαναστροφή για να φτάσει στον ηλεκτρικό πίνακα και στην διάτρηση του χωραφιού.

Αμέσως μετά, το φορτωμένο πλέον με τα κλοπιμαία αυτοκίνητο κολλά στις λάσπες, με τον δράστη να απειλεί τον υπάλληλο με μαχαίρι και κοπτική μηχανή να τον βοηθήσει να ξεκολλήσει, αλλιώς θα του αφαιρέσει τη ζωή.

Ο κοινοτάρχης του Αναλιόντα επιβεβαίωσε στο Σίγμα ότι το φαινόμενο είναι επαναμβανόμενο και επεκτείνεται και σε διπλανά χωριά.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις για εμπλοκή Βρετανών στον πόλεμο από το Ακρωτήρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο: 

Keywords
Τυχαία Θέματα