«Απαίσιο να παίζεις χωρίς φιλάθλους, προτιμώ τη La Liga από ατομικά βραβεία»

Ο Λιονέλ Μέσι κέρδισε το έβδομο βραβείο «Pichichi» ως ο κορυφαίος σκόρερ στην La Liga από την εφημερίδα «Marca» και παραδέχθηκε πως είναι απαίσιο να παίζεις χωρίς φιλάθλους.

Το βραβείο «Pichichi» δίνεται από το 1953 στον πρώτο σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος, προς τιμήν του θρύλου της Αθλέτικ Μπιλμπάο Ραφαέλ «Πιτσίτσι» Μορένο και πλέον ο Μέσι είναι ο πολυνίκης με επτά κατακτήσεις ξεπερνώντας άλλο έναν θρύλο της ομάδας των Βάσκων, τον Τέλμο Ζάρα που το είχε κατακτήσει έξι φορές.

«Είναι απίστευτο που το κατακτάω για έβδομη φορά, το να ξεπερνάς

τον σπουδαίο Ζάρα είναι μεγάλη χαρά» ενώ σε ερώτηση αν σκέφτεται το όγδοο βραβείο του είπε: «Δεν το έχω σκεφτεί, να πω την αλήθεια δεν με ανησυχεί αυτό. Προτιμώ να κερδίσω την La Liga, κάτι που δεν πετύχαμε πέρυσι, παρά να πάρω ακόμα ένα βραβείο».

Για την διαφορά ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα του Champions League και της La Liga, ο Αργεντινός άσος είπε: «Προσπαθούμε πάντα για την νίκη. Είναι αλήθεια πως στην αρχή δεν πηγαίναμε καλά στο πρωτάθλημα, δεν έπρεπε να χάσουμε τόσους βαθμούς. Αλλά αξίζαμε κάτι παραπάνω σε ορισμένα παιχνίδια όπως με την Αλαβές, την Χετάφε αλλά και στο ντέρμπι με την Ρεάλ».

Για τα άδεια γήπεδα είπε: «Είναι απαίσιο να παίζεις χωρίς φιλάθλους, ένα άσχημο συναίσθημα. Θέλει καιρό να το συνηθίσεις. Είναι δύσκολο να παίξεις, να κερδίσει. Η πανδημία έφερε πολλές αλλαγές στο ποδόσφαιρο και προς το χειρότερα. Ελπίζω σύντομα όλα να τελειώσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα