Απαγωγή Μαρί-Ελένης: «Θέμα χρόνου» να σκοντάψει ο απαγωγέας

Τη λάθος κίνηση του απαγωγέα πατέρα περιμένουν εναγωνίως οι οικείοι της Μαρί Ελένης. Ο κλοιός για τον 49χρονο Νορβηγό Torkel Grimsrud έχει στενέψει, μετά και την απόφαση καταπέλτη της νορβηγικής δικαιοσύνης, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας χθες και αναφέρει ουσιαστικά ότι ο πατέρας δεν έχει κανένα δικαίωμα διεκδίκησης της κηδεμονίας της 4χρονης.

Με την απόφαση αυτή, το Δικαστήριο της Νορβηγίας αναγνωρίζει το αυτονόητο, την απαγωγή δηλαδή της μικρής από τον ίδιο τον πατέρα της.

Η 4χρονη, το πρωί

της 27ης Απριλίου απήχθη από τον πατέρα της και από τότε ξεκίνησε ένας μαραθώνιος για τη μητέρα και τους οικείους της στην Κύπρο προκειμένου να την εντοπίσουν. Με κάθε τρόπο και κάθε διάβημα έγιναν όλα τα απαραίτητα προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη των δυο, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

Απαγωγή Μαρί-Ελένης:Ραγδαίες εξελίξεις - Απόφαση Δικαστηρίου

Όπως πληροφορείται το SigmaLive, τα περιθώρια του Νορβηγού, μετά και την απόφαση της 15ης Αυγούστου, στενεύουν απειλητικά. Ωστόσο, πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήθελαν την 4χρονη στην Αττάλεια με τον πατέρα της δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, ούτε καρποφόρησαν. Το μόνο στοιχείο που δύναται να χρησιμοποιηθεί ως βάσιμο είναι αυτό της διαφυγής τους με σκάφος από την Κύπρο προς τα παράλια της Τουρκίας, χωρίς ωστόσο ποτέ να έχουν διαφανεί ίχνη τους.

Απ' την άλλη, οι νομικοί σύμβουλοι του 49χρονου καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου να τον πείσουν να επιστρέψει στη Νορβηγία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ένα «υγιές» κανάλι επικοινωνίας και χωρίς αυτό ποτέ μέχρι σήμερα, να γίνει κατορθωτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα