Απαγωγή 10χρονων: Καταθέτουν οι γονείς - Διαδοχικές οι ανακρίσεις

Σε συναγερμό εξακολουθεί να είναι η Αστυνομία και όχι μόνο, σε σχέση με την απαγωγή των 10χρονων παιδιών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αστυνομία, κλήθηκαν για ανάκριση μάρτυρες, καθώς και όλα τα πρόσωπα που πιθανόν να γνωρίζουν κάτι για τη σχετική υπόθεση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, γι’ ανάκριση αναμένεται να κληθούν και να καταθέσουν οι γονείς των μαθητών που απήχθησαν.

Στο μεταξύ, από την αυλή του σχολείου φέρεται να άρπαξε τα δυο παιδιά ο άγνωστος άνδρας, που αγνοούνται από νωρίς το πρωί. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του φερόμενου

δράστη, αλλά και των δυο παιδιών.

Πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι ο φερόμενος δράστης είπε στους δυο ανήλικους, οι οποίοι βρίσκονταν στην αυλή του σχολείου, ότι είναι ο νέος τους δάσκαλος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την πρώτη στιγμή δόθηκε εντολή για αυξημένα μέτρα σε οδοφράγματα και σε όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου της Δημοκρατίας.

Έγκυρες αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο SigmaLive ότι ο μεσήλικας άνδρας είχε προσεγγίσει συνολικά 5 παιδιά που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή με τα άλλα δυο παιδιά που άρπαξε ο φερόμενος δράστης. Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 07.30 το πρωί, πριν το κτύπημα του πρώτου κουδουνιού.

Λεπτομέρειες για το πώς μοιάζει ο άνδρας που φέρεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση των παιδιών, δίδουν οι Αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα