Άντρος: Αργοπορημένη αλλά σωστή κίνηση Συλλούρη - Τι είπε για υποψήφιο

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ λίγη ώρα μετά την παραίτηση του Δημήτρη Συλλούρη.

Ο Άντρος Κυπριανού είπε ότι είναι μια αργοπορημένη αλλά σωστή κίνηση εκ μέρους Συλλούρη.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι θέμα ικανοποίησης, από την παραίτηση του Συλλούρη. Είπε ότι το συναίσθημα που κυριαρχεί είναι η στεναχώρια. Πρέπει να κυριαρχήσει η Δημοκρατία είπε ενώ παράλληλα συμπλήρωσε ότι η παραμονή Συλλούρη με τον

τρόπο που ανακοίνωσε ότι θα έμενε θα προκαλούσε προβλήματα.

Δείτε εδώ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Συλλούρης (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

Αναφορικά με τους μνηστήρες για τη θέση στην προεδρία της Βουλής, ο κ.Κυπριανού ξεκαθάρισε ότι δεν συζητήθηκε οτιδήποτε για κάποιον υποψήφιο.

«Το χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις Βουλευτικές είναι μικρό. Θα πρέπει να επιδιώξουμε συναινετικές λύσεις. Ο νέος Πρόεδρος πρέπει να έχει γνώση και ικανότητα να προεδρεύει της Ολομέλειας», ανέφερε.

Αναφορικά με το θέμα της εμπλοκής του Χριστάκη Τζιοβάννη, ο κ.Κυπριανού απέφυγε να σχολιάσει. Προσπαθείτε να τραβήξετε από τα μαλλιά μια υπόθεση για να πλήξετε ένα κόμμα. Έχω δικαίωμα να δίνω τις απαντήσεις μου είπε στους δυο δημοσιογράφους οι οποίοι του έθεσαν ερωτήματα αναφορικά με τις εργασίες που έκανε ο τέως βουλευτής του κόμματός του. Ο Τζιοβάννης έδινε εισφορά στο κόμμα όπως δίνουμε όλοι, είπε μεταξύ άλλων ο κ.Κυπριανού.

Ακολουθεί το βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα