Αντικαρκινικός:Προσωρινή αναστολή μεταφοράς ασθενών λόγω αύξησης κρουσμάτων

O Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου ανακοινώνει την προσωρινή αναστολή της Υπηρεσίας Μεταφοράς Ασθενών, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων COVID-19 και της μερικής επαναφοράς των μέτρων για την αναχαίτιση της διάδοσης του ιού.

Στην ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι η απόφαση λήφθηκε με μεγάλο αίσθημα ευθύνης, τόσο προς τους ασθενείς και το προσωπικό του Συνδέσμου, αλλά και προς όλους τους συμπολίτες μας που πιθανόν να επηρεαστούν από την οποιαδήποτε επαφή.

Κλείνοντας, η ανακοίνωση επισημαίνει ότι ο Σύνδεσμος

εξακολουθεί να βρίσκεται δίπλα στους ασθενείς με καρκίνο και προσφέρει όλες τις άλλες υπηρεσίες του, είτε στα δύο Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας, την «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία και το «Ευαγόρειο» στη Λεμεσό, είτε στα σπίτια των ασθενών σε όλη την Κύπρο, τηρώντας πιστά όλα τα μέτρα ασφαλείας.


Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε  συνανθρώπους μας που τους άγγιξε ο καρκίνος για σχεδόν 50 χρόνια. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών και παροχή υπηρεσιών σε εξωτερικούς ασθενείς στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, υπηρεσίες ημερήσιας νοσηλείας στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, κατ’ οίκον νοσηλευτική φροντίδα ασθενών παγκύπρια και σε 24ωρη βάση στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, προγράμματα κοινωνικής συμμετοχής ασθενών, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας, θεραπεία λεμφοιδήματος, αρωματοθεραπεία, όπως επίσης και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους καρκινοπαθείς συμπολίτες μας ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του ασθενή, την καταγωγή ή το θρήσκευμά του.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντικαρκινικός Προσωρινή,antikarkinikos prosorini