Αντίδραση με ουσία και κόσμο

ΑΕΚ
Τέρμα στις εντυπώσεις, αλλά συνέχεια με νίκες και βαθμούς θα επιδιώξουν οι «κιτρινοπράσινοι»

Τέρμα στις ισοπαλίες, τέρμα στις εντυπώσεις και συνέχεια με ουσία, νίκες και βαθμούς θα επιδιώξουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος οι παίκτες της ΑΕΚ. Οι παίκτες, οι προπονητές και οι διοικούντες την ομάδα έκαναν ό,τι μπορούσαν, ό,τι περνούσε από το χέρι τους και από τα πόδια τους.

Ειδικά στα τελευταία δύο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ

απέδειξαν ότι είναι ακόμη ζωντανοί. Ποτέ δεν ένιωσαν «νεκροί» και πιστεύουν στις δυνατότητές τους. Τώρα αυτό που χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι το γεμάτο γήπεδο. Πρέπει η «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» να γίνει καυτή έδρα όχι μόνο στο ντέρμπι με την Ομόνοια την Κυριακή, αλλά σε κάθε αγώνα. Καμία ομάδα δεν διεκδικεί πρωτάθλημα χωρίς κόσμο.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι στην πόλη της Λάρνακας, ότι είναι και αυτοί μέρος αυτής της προσπάθειας. Πρέπει να καταλάβουν ότι τώρα είναι που οι παίκτες και οι προπονητές χρειάζονται τη στήριξή τους. Τώρα πρέπει να αποδείξουν και αυτοί, οι φίλοι της ΑΕΚ, ότι εκτιμούν την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια. Όλα συνδέονται μεταξύ τους και όταν ένας παράγοντας δεν πάει καλά πρέπει να τον καλύπτει ο άλλος.

Δεν πρέπει να περιμένει ο κόσμος τα θετικά αποτελέσματα από την ομάδα του για να πάει στο γήπεδο, αλλά να πάει στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάνει στα θετικά αποτελέσματα. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό στην ομάδα. Το ρόστερ ενισχύθηκε, το γήπεδο είναι εκεί, δεν είναι πλέον όνειρο, είναι πραγματικότητα.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν. Όλο έχουν θέση στο γήπεδο και πρέπει να το γεμίζουν και όλοι κρίνονται στο τέλος. Και οι παίκτες και οι προπονητές και ο κόσμος. Η μπάλα είναι στα πόδια και των παικτών και των προπονητών και του κόσμου. Μαζί, καλούνται να κάνουν... παιχνίδι. Η διοίκηση έκανε ό,τι μπορούσε.

Χαμήλωσε και την τιμή των εισιτηρίων στα πέντε ευρώ. Οι καιρικές συνθήκες, όποιες κι αν είναι, ούτε κι αυτές μπορούν ν’ αποτελέσουν δικαιολογία ώστε να μην πάει κάποιος που αγαπά αυτή την ομάδα στο γήπεδο. Απαντήσεις απ’ όλους, λοιπόν, στο ντέρμπι με την Ομόνοια και από την ομάδα και από τον κόσμο.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και οι παίκτες του προετοιμάζονται και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να μη μείνουν στις εντυπώσεις αυτήν τη φορά και να φτάσουν στην ουσία με οποιονδήποτε τρόπο.

Με τρεις απουσίες, αλλά με Τομάς
Τέτε και Μιντίκκης είναι τραυματίες και δεν θα βρίσκονται στην αποστολή για το ντέρμπι με την Ομόνοια, όπως και ο τιμωρημένος Μόισοφ. Οι επιλογές και οι λύσεις για την ενδεκάδα για τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι αρκετές. Επιστρέφει από τιμωρία ο Ορτίθ και θα είναι φυσικά στην ενδεκάδα.

Από την άλλη πλευρά θα είναι ο Γκαρίδο, ενώ οι τρεις στην άμυνα μπροστά από τον Γιωργαλλίδη θα είναι οι Τρουγιόλς, Μουρίγιο και Καταλά. Στη μεσαία γραμμή Λαμπάν, Λαρένα και Μπόλιεβις με Τρισκόφσκι και μπροστά ο Φλοριάν. Θέση φυσικά στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ακοράν, ακόμη και ο Μαλόκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα