Ανθοδέσμη στο κέντρο του γηπέδου για τον αδικοχαμένο Τιοτέ

Ο ξαφνικός χαμός του Σεΐκ Τιοτέ συγκλονίζει τον κόσμο του ποδοσφαίρου και κάποιοι οπαδοί της Pechino Enterprices τον τίμησαν με ξεχωριστό τρόπο. Tweet και από Τουρέ (PHOTOS).

Σε ηλικία μόλις 30 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Δευτέρα (5/6) ο Σεΐκ Τιοτέ, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Pechino Enterprices, και η είδηση του θανάτου του Ιβοριανού άσου προκάλεσε σοκ όχι μόνο στην Κίνα αλλά σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη (ήταν μάλιστα

έγκυος η σύζυγός του).

Μία ημέρα μετά τον χαμό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε γνωστό το όνομά του μέσω της Νιούκαστλ και βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι, μερικοί οπαδοί του κινεζικού συλλόγου στον οποίο αγωνιζόταν τους τελευταίους μήνες θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με ξεχωριστό τρόπο και η αλήθεια είναι πως συγκίνησαν.

Ζήτησαν την άδεια της ομάδας και όχι μόνο μπήκαν στο γήπεδο αλλά περπάτησαν πάνω στο χορτάρι και άφησαν ακριβώς στο κέντρο του γηπέδου μία ανθοδέσμη, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον αδικοχαμένο άσο.

Να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα αίτια του θανάτου του Τιοτέ, με τον συμπαίκτη του στην Ακτή Ελεφαντοστού Γιαγιά Τουρέ να δημοσιεύει στο λογαριασμό του στο Twitter το απόγευμα της Τρίτης (6/6) δύο φωτογραφίες του μαζί με τον εκλιπόντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα