Άντεξε και πήρε την ισοπαλία η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που αναζητούσε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και πάει στον επαναληπτικό έχοντας ένα μικρό προβάδισμα, μετά το 0-0.Το συγκρότημα του Ντούσαν Κέρκεζ πάλεψε και κράτησε το μηδέν στην άμυνα και πλέον βλέπει τον δεύτερο αγώνα στην Κύπρο,όπου με ένα γκολ περνάει στον επόμενο γύρο και σε περίπτωση πρόκρισης θα αναμετρηθεί με το ζευγάρι Μόλντε - Τσουκαρίσκι.

Ο Άρης,

όπως ήταν λογικό, μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα έχοντας την υποστήριξη των οπαδών του σε ένα κατάμεστο γήπεδο και πίεσε για να πετύχει το γκολ.Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες,ενώ η ΑΕΛ είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι με τους παίκτες του Κέρκεζ να αμύνονται και να παίζουν με αντεπιθέσεις.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Άρης αύξησε ακόμα περισσότερο την πίεση του,ζήτησε πέναλτι και στην συνέχεια έχασε 2 κολλητές φάσεις με σουτ του Ντιγκινί και δοκάρι του Φετφατζίδη.Η ΑΕΛ κατάφερε να κρατήσει το 0-0 και να πάει στα αποδυτήρια με την ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης προσπάθησε με τον ίδιο ρυθμό,ενώ η ΑΕΛ με την είσοδο του Γκαζαριάν έδειξε πιο κινητική στο γήπεδο και σε διάστημα τεσσάρων λεπτών(66-70) επιχείρησε 2 σουτ, το ένα εκ των οποίων κατέληξε στο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Αυτές ήταν και οι μοναδικές ευκαιρίες των παικτών του Κέρκεζ για να σκοράρουν στον αγώνα.

Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης έχασαν εκ νέου δοκάρι με τον Ματίγια στο 86' και στάθηκαν άτυχοι στην φάση αυτή. Με το αποτέλεσμα που πήρε η ΑΕΛ στην Θεσσαλονίκη διατηρεί τις ελπίδες της στον επαναληπτικό αγώνα και ελπίζει πως θα βρεθεί στον επόμενο γύρο.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα