Τα δοκάρια σταμάτησαν τον Άρη- Στην Κύπρο θα κριθεί η πρόκριση

Ο Άρης είχε δύο δοκάρια και κάποιες ακόμη μεγάλες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ (0-0) με την ΑΕΛ Λεμεσού στο κατάμεστο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το αποψινό αποτέλεσμα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς

για τις δύο ομάδες, που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον αγώνα ρεβάνς που θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι "κιτρινόμαυροι" διαμαρτύρονται και για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας κι άλλα παράπονα για την διαιτησία των Άγγλων.

Συγκεκριμένα, στο 39΄, σε μια δύσκολη φάση ο Ιντέγιε γύρισε τη μπάλα η οποία βρήκε στο χέρι του Ντόσα Ζούνιορ με τον διαιτητή να δείχνει το πέναλτι. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, πήρε πίσω την απόφαση του καθώς με υπόδειξη του βοηθού καταλόγισε πως η μπάλα είχε βγει νωρίτερα εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο ριπλέι φαίνεται πως οριακά η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή ολόκληρη.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 41΄, ο Άρης είχε δοκάρι! Ο Μπάσα έκανε το σουτ εκτός περιοχής με τον Βοζίνια να διώχνει και τη μπάλα να φτάνει στον Φετφατζίδη. Ο διεθνής μέσος έκανε το σουτ με το αριστερό το οποίο τράνταξε το δεξί δοκάρι.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε και δεύτερο δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από πανέμορφη ενέργεια του Μαρτίνες που σέντραρε, έδιωξε η άμυνα της ΑΕΛ Λεμεσού με τη μπάλα να φτάνει στον Ματίγια που έκανε ένα τρομερό σουτ με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Δοκάρι είχε και η ΑΕΛ Λεμεσού στο 70΄, με ένα μακρινό σουτ του Γκαζαριάν που αιφνιδίασε τον Κουέστα καταλήγοντας στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Συνολικά στην εικόνα του αγώνα, ο Άρης ήταν καλύτερος και πιο απειλητικός επιθετικά, με την κυπριακή ομάδα να αμύνεται καλά όντας συμπαγής στη μεσοαμυντική γραμμή της. Οι "κιτρινόμαυροι" είχαν καλές στιγμές, με Ιντέγε, Ντιγκινί και Τόνσο να είναι άστοχοι στις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν μέσα στην περιοχή.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Σούνγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Ματίγια, Μπάσα (74’ Σάσα Λούκας), Τόνσο (84’ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Φετφατζίδης (65’ Λάρσον), Ιντέγε.

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεσέιρα Α., Τζούνιορ (79’ Κοέλιο), Γκοντάλ, Γουίλερ (88’ Αβραάμ), Τεσέιρα, Γκαστανάγκα, Ζντραβκόφσκι, Αντάμοβιτς (62’ Γκαζαριάν)(, Αγκάνοβιτς, Χουράδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα