Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ και στη μέση ο Ντούρις

Η αποκάλυψη που έκανε ο εκπρόσωπος του Μίχαλ Ντούρις το βράδυ της Πέμπτης για πρόταση του ΑΠΟΕΛ, περιέπλεξε τα δεδομένα γύρω από το μέλλον του Σλοβάκου επιθετικού. Η Ανόρθωση θέλει να τον κρατήσει, οι πρωταθλητές επιθυμούν την απόκτηση του και απομένει να δούμε που θα καταλήξει. Πάντως, σημαντικό ρόλο για τον επόμενο προορισμό του θα παίξει και η επιθυμία του ιδίου που τη δεδομένη στιγμή ψηφίζει Κύπρο.

Ξεκάθαροι στην Ανόρθωση
Στην

Ανόρθωση είναι ξεκάθαρα τα δεδομένα για τον Ντούρις. Τον θέλουν και το φωνάζουν. Στην «Κυρία» γνωρίζουν τις αντικειμενικές δυσκολίες γύρω από την περίπτωση του και προσπαθούν να τις ξεπεράσουν. Γνωρίζουν επίσης την αξία του ποδοσφαιριστή, το ελάχιστο ρίσκο που εμπεριέχει η περίπτωση του, αλλά και η υπέρβαση που θα πρέπει να κάνουν προκειμένου η ομάδα να γίνει ακόμα καλύτερη τη νέα περίοδο.

Σιγή ισχύος στον ΑΠΟΕΛ
Στους γαλαζοκίτρινους δεν επιβεβαίωσαν και ούτε διέψευσαν την είδηση του Τσέχου μάνατζερ, η οποία λίγο μετά διαγράφηκε. Ωστόσο, η λογική προσέγγιση του θέματος δηλώνει ζεστό –τουλάχιστον- ενδιαφέρον. Άλλωστε, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης μόλις πρόσφατα αποκάλυψε ότι η ομάδα του ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο. Είναι γνωστό επίσης ότι οι πρωταθλητές ψωνίζουν από την εγχώρια αγορά, αλλά και την οικονομική δυνατότητα που διαθέτουν για να προσεγγίσουν τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος. Το άλλο ισχυρό χαρτί που χρησιμοποιεί η ομάδα της Λευκωσίας στις διαπραγματεύσεις είναι η απόλυτη κυριαρχία της εντός συνόρων, αλλά και οι μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες. Όλα αυτά μετατρέπουν τον ΑΠΟΕΛ ως έναν απόλυτα ιδανικό και ελκυστικό προορισμό.

Εμπόδιο Όρενμπουργκ
Το μοναδικό αλλά μεγάλο εμπόδιο για τον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο είναι η Όρενμπουργκ. Η ομάδα που κατέχει τα δικαιώματα του Ντούρις για ακόμα ένα χρόνο. Οι Ρώσοι θέλουν χρήματα για να τον παραχωρήσουν και όποιος δώσει τα περισσότερα θα τον πάρει. Το γεγονός ότι ο παίχτης τον ερχόμενο Ιανουάριο έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα, βάζει κάποια πίεση στην Όρενμπουργκ. Σ’ αυτό θα ποντάρουν οι ενδιαφερόμενοι που θα επιδιώξουν να γεφυρώσουν τη διαφορά.

Θέλει Κύπρο
Ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Το κλίμα που συνάντησε ήταν εξαιρετικό και ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ανόρθωση. Η εξέλιξη αυτή είναι και το πιο ισχυρό χαρτί των ενδιαφερόμενων ομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα