Αρουαμπαρένα: "Γι' αυτό έφυγα από την ΑΕΛ"

Δηλώσεις στην κορυφαία ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» έκανε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΛ Μικέλ Αρουαμπαρένα, ο οποίος αναφέρθηκε στον λόγο που άφησε την ομάδα της Λεμεσού για χάρη της Φουενλαμπράδα.

«Η αλήθεια είναι πως τώρα άρχισα να παίζω καλά. Όταν ήρθα στην Φουενλαμπράδα, είχα παίξει ήδη μισή σεζόν στην Κύπρο, αλλά είχαμε ξεκινήσει προετοιμασία πολύ νωρίς για τα ευρωπαϊκά προκριματικά. Όταν ήρθα είχα έναν τραυματισμό στο μετατάρσιο. Τώρα

έχω τρία σερί παιχνίδια, τα δύο ως βασικός, και αισθάνομαι πολύ καλά», είπε ο Μικέλ Αρουαμπαρένα.

Ρωτήθηκε γιατί έφυγε από την ΑΕΛ και απάντησε: «Είχα άλλους έξι μήνες συμβόλαιο με την ΑΕΛ, αλλά με κάλεσε ο τεχνικός διευθυντής της Φουενλαμπράδα. Είχα δύο επιλογές: να μείνω εκεί και να παραμείνω μακριά από το σπίτι μου ή να έρθω στη Μαδρίτη και να παίξω σε μία ομάδα που μάχεται για την άνοδο στην Σεγούντα. Τότε η Φουενλαμπράδα ήταν πολύ μπροστά στη βαθμολογία, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ήταν μία καλή σεζόν για να διεκδικήσει την άνοδο. Και σε προσωπικό επίπεδο θα είχα την ευκαιρία να ξαναπαίξω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στην Σεγούντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα