Ανόρθωση: Το στοίχημα του Ιανουαρίου

Τα πράγματα στην Ανόρθωση είναι πάρα πολύ δύσκολα. Το ιστορικό σωματείο της Αμμοχώστου έφτασε στο σημείο που κινδυνεύει να εμπλακεί σε περιπέτειες.

Κάτι που αν το λέγαμε πριν χρόνια, θα γέλαγε και το πιο παρδαλό κατσίκι. Αυτή δεν είναι Ανόρθωση. Τα λάθη επί λαθών τα τελευταία χρόνια, έφερε το σωματείο σε αυτή την τραγική κατάσταση. Δεν υπάρχει όμως άλλη επιλογή. Η Ανόρθωση θα πρέπει να βρει άμεσα τον δρόμο της, πριν έρθουν τα χειρότερα. Κάτι παρόμοιο βίωσε και η ΑΕΛ την περσινή

σεζόν και είδαμε όλοι πού έφτασε φέτος, μετά από τις σωστές αποφάσεις που πάρθηκαν. Η Ανόρθωση θα πρέπει να βαδίσει στον σωστό δρόμο.

Το πρώτο βήμα και στοίχημα είναι η ενίσχυση τον Ιανουάριο. Ο Ρόνι Λέβι θα πρέπει να πάρει σωστές αποφάσεις για να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν το επίπεδο, ώστε η Ανόρθωση να ολοκληρώσει την χρονιά όσο το δυνατό καλύτερα. Ώστε να μπουν οι βάσεις εν όψει της νέας σεζόν, που θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά για να βρει η Ανόρθωση την παλιά της αίγλη. Η Ανόρθωση βρίσκεται στην πιο δύσκολη κατάσταση στη σύγχρονη της ιστορία. Αυτό όμως θα πρέπει να το αντιληφθούν οι ίδιοι οι άνθρωποι της, που πρέπει να έρθουν κοντά για να βοηθήσουν.

Αν τον Ιανουάριο γίνουν ξανά λάθη, τότε η Ανόρθωση θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα