Ανόρθωση: Τελικό τεστ πριν την πρεμιέρα

Ως πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας, με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, αντιμετωπίζουν το σημερινό (20:00) φιλικό με αντίπαλο τον Άρη, στην Ανόρθωση. Ο Ρόνι Λέβι αν και έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στο σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στον «κυανόλευκους» , την μεθεπόμενη Κυριακή (20/8), σήμερα αναμένεται να δει κάποια τελευταία πράγματα που έχει στο μυαλό του και να καταλήξει στις τελικές του αποφάσεις.

Πάντως, με τα όσα έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα, μέσα από τα φιλικά, σίγουροι στο αρχικό

σχήμα θα πρέπει να θεωρούνται οι Χαρούς κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα της άμυνας που θα αποτελείται από τους Μπανταλόφκσι και Πράνιτς στα άκρα και Σίλντεφελντ, Ντουγκλάο ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, στο κέντρο τους Σιβού και Βίκτορ και στην επίθεση ο Καμαρά. Με δεδομένο ότι ο Ράγιος θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας από την πρεμιέρα, ο κ. Λέβι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-4-2.

Στο μεταξύ, με την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Αμπτουλάγιεφ και Σισέ (απομένουν οι ανακοινώσεις) και την αποχώρηση του Κβέσιστς, ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης . Όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, πρόκειται για μια καινούργια ομάδα, που συνδυάζει εμπειρία και ενθουσιασμό, με τις απαιτήσεις να είναι πολλές και την έξοδο στην Ευρώπη να είναι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανόρθωση, Τελικό,anorthosi, teliko