Ανόρθωση: Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Ομόνοιας και ο Λάρκου!

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης συνεχίζουν την προετοιμασία τους, ενόψει του πρώτου ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου με την Ομόνοια που θα γίνει την Τρίτη του του Πάσχα (26/4). 

Η Μεγάλη Κυρία θα επιδιώξει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μαζί με τον κόσμο της, να πάρει το αποτέλεσμα εκείνο που θα της δώσει πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού, που θα γίνει στο ΓΣΠ στις 4 Μαΐου.

Στην πρώτη "μάχη" με τους

πράσινους, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα είναι σε θέση να επιλέξει αυτούς που θεωρεί πιο έτοιμους να προσφέρουν. Εκτός αποστολής θα είναι δεδομένα ο Μάριος Αντωνιάδης ενώ ερωτηματικό συνοδεύει την συμπερίληψη του Αβραάμ στην αποστολή.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί αυτές τις μέρες την Ανόρθωση, είναι αυτό του Τεχνικού Διευθυντή. Το όνομα του Νεόφυτου Λάρκου παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ της Μεγάλης Κυρίας, αλλά δεν προκύπτει για την ώρα καμία συμφωνία. 

Υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία των δύο πλευρών, όμως, η προσοχή όλων στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι στραμμένη αποκλειστικά στο πρώτο ημιτελικό με την Ομόνοια. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανόρθωση, Ομόνοιας, Λάρκου,anorthosi, omonoias, larkou