Ανόρθωση: Σχημάτισε άποψη, μένουν οι αποφάσεις

Ο Αλμπέρτο Μπενίτο μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει το χτίσιμο της νέας Ανόρθωσης.

Στο στάδιο των ζυμώσεων βρίσκονται τα πάντα στην Ανόρθωση. Πολλά θέματα είναι ανοικτά, με τις επαφές και την εξέταση διάφορων θεμάτων να είναι στην πρώτη γραμμή. Ωστόσο όλα τα ανοικτά κεφάλαια (διοικητικό, οικονομικό και αγωνιστικό) συνδέονται μεταξύ τους.

Διοικητικά ούτε και χθες σημειώθηκε κάποια εξέλιξη, με την πληροφορία ότι φίλοι της ομάδας διενεργούν επαφές για σχηματισμό συνδυασμού, ο οποίος θα διεκδικήσει

τη διοίκηση του σωματείου, να ισχύει. Σε ό,τι αφορά τα θέματα της εταιρείας, αυτή βρίσκεται σε μετέωρο στάδιο. Ο Πουλλαΐδης έχει λάβει τις αποφάσεις του και πλέον η επόμενη ημέρα χωρίς τον άνθρωπο εκείνο, που έβαζε το χέρι βαθιά στην τσέπη, ισχύει.
Τα διοικητικά θέματα σαφώς επηρεάζουν τα οικονομικά, αν και στην Ανόρθωση τονίζουν ότι η, όπως φαίνεται, αποχώρηση του Πουλλαΐδη δεν θα μειώσει τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς. Αυτός αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 2.500.000 με 3.000.000 ευρώ.

Σαφώς ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των χρημάτων θα δαπανηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστών και της προπονητικής ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής Αλμπέρτο Μπενίτο εξετάζει διάφορες περιπτώσεις προπονητών, εκ των οποίων κάποιοι είναι από την Ισπανία. Τα ζητούμενα για τον νέο προπονητή σε ό,τι αφορά την τελική του επιλογή είναι η ταύτιση στην αγωνιστική φιλοσοφία, η ταύτιση στην καθημερινή λειτουργία αλλά και στο μοντέλο που θα εφαρμοστεί τη νέα χρονιά. Τις επόμενες ημέρες και κατά πάσα πιθανότατα μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θα έχει συνάντηση και με τον Νεόφυτο Λάρκου.

Ανακοινώσεις στους παίκτες
Η αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ είναι η τελευταία ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης να παρουσιάσουν το καλύτερο τους αγωνιστικό πρόσωπο, αφήνοντας ταυτόχρονα θετική απάντηση στον νέο τεχνικό διευθυντή. Ο Αλμπέρτο Μπενίτο έχει σχηματίσει εικόνα για όλους τους ποδοσφαιριστές και μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ να έχει συνάντηση με τον κάθε ένα ξεχωριστά, κατά την οποία θα ενημερώσει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει από την ομάδα. Αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις και δεν αποκλείεται να υπάρχουν και εκπλήξεις. Η παραμονή του Ντίνο Εντλοβού είναι ανοικτή από πολλές απόψεις. Αγωνιστικά, ο Νοτιοαφρικανός παρουσίασε δύο αγωνιστικά πρόσωπα στη φετινή χρονιά. Πολύ καλός στο πρώτο μισό, μέτριος στο υπόλοιπο. Η διοίκηση της Ανόρθωσης διατηρεί το δικαίωμα της ανανέωσης της συνεργασίας, δικαίωμα που έχει μέχρι το τέλος Μαΐου. Το ερώτημα που υπάρχει είναι αν θα πρέπει να ανανεωθεί ευελπιστώντας σε καλή ολοκληρωμένη χρονιά και ταυτόχρονα με την πιθανότητα να παραχωρηθεί με μετεγγραφή σε άλλη ομάδα. Την απάντηση τη γνωρίζει ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής και θα γίνει γνωστή τη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα