Ανόρθωση: Σαν ντέρμπι

Η πρόκριση του Οθέλλου σε βάρος του Απόλλωνα , έστειλε προειδοποιητικά μηνύματα προς την Ανόρθωση ενόψει τους μεταξύ τους αγώνα της ερχόμενης Κυριακής. Στην ''Μεγάλη Κυρία'' αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με τους ''πράσινους'' της Αθηένου, σαν ένα μεγάλο ντέρμπι.

Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι θα πρέπει να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να τα δώσουν όλα για όλα , ώστε να πάρουν το ζητούμενο που είναι η νίκη και μόνο αυτή. Άλλωστε η ομάδα του Αντρέ Πάους σε καμία περίπτωση δεν θέλει να έχει απώλειες και να βάλει σε κίνδυνο τη θέση της στην πρώτη εξάδα. Άλλωστε

και στον Ά γύρο η Ανόρθωση , πήρε δύσκολα με το στενό 1-0 τη νίκη και ξέρουν πολύ καλά ότι ο Οθέλλος θα δώσει ξανά τη μάχη του για να έχει κέρδος , όπως πράττει σε κάθε αγωνιστική. Απλά στο ψεσινό αγώνα επιβεβαίωσε ότι είναι μια ομάδα , ικανή για όλα.

Το ζητούμενο όμως για την Ανόρθωση είναι να μην δώσει κανένα περιθώριο στην νεοφώτιστη ομάδα, για να ζευγαρώσει μέσα σε λίγες μέρες τις επιτυχίες της. Άλλωστε στην Ανόρθωση αναμένουν ότι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν συνέχεια στην αγωνιστική άνοδο , σε μια πολύ σημαντική καμπή του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα