H Alpha Bank Cyprus Ltd στηρίζει το πρόγραμμα ανάπτυξης

Η Alpha Bank Cyprus Ltd, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει διαχρονικά τα παιδιά και τους νέους, επιθυμώντας να ενισχύσει τη νέα γενιά, καθώς αυτή αποτελεί το μέλλον και την ελπίδα για την ανάπτυξη της κοινωνίας μας.

Στο πλαίσιο αυτό στήριξε ως Κύριος Χορηγός τη συναυλία των παιδιών του Προγράμματος Ανάπτυξης Μουσικών Ταλέντων, η οποία πραγματοποιήθηκε εις μνήμην του

πρώην Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Πεύκιου Γεωργιάδη, το Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στη Λευκωσία. Η συναυλία τέλεσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη. Η Συναυλία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών του Νοσοκομείου “Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ”.

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Μουσικών Ταλέντων δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2006 από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Πρόκειται για ένα πρωτοπόρο κρατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης το οποίο στοχεύει στον εντοπισμό παιδιών με ιδιαίτερο ταλέντο στη μουσική. Το πρόγραμμα μετρά αρκετές διεθνείς επιτυχίες και λειτουργεί υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του διακεκριμένου βιολονίστα και μουσικοπαιδαγωγού Ματθαίου Καριόλου, ο οποίος συνεργάζεται με διεθνούς φήμης μουσικούς και πανεπιστημιακούς καθηγητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα