Ανόρθωση: Πλάνο με αρκετά ερωτηματικά

Το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου για την Ανόρθωση πλησιάζει, κι από τη μια ολοένα και εντείνεται η προετοιμασία της ομάδας και από την άλλη αυξάνεται η αγωνία για την έναρξη του αγώνα και την τελική του έκβαση.

Αναμέτρηση άκρως καθοριστική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ιδιαίτερα για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για θέμα ψυχολογίας. Για τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης υπάρχει μόνο ένα ζητούμενο, στον αγώνα απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, η νίκη. Σαφώς υπάρχουν δυσκολίες, όμως η «Κυρία» έδειξε ότι μπορεί

να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, με συνεπακόλουθο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Όλοι ευελπιστούν ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε θετικά για την ομάδα, η οποία μέσω των προπονήσεων δούλεψε στα όσα αρνητικά παρουσιάστηκαν στους τελευταίους αγώνες, βελτιώνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο τη γενική της εικόνα στο γήπεδο.

Η χθεσινή ημέρα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση, από την οποία δεν προέκυψε ευτυχώς κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, προπόνηση η οποία έγινε και πάλι με απουσίες, καθώς δεν έχουν επιστρέψει οι διεθνείς Μακρής, Εντλοβού, Αμπουρτζάνια και Τέκια. Για τον λόγο αυτόν ο Ολλανδός προπονητής Αντρέ Πάους έδωσε ραντεβού σήμερα το απόγευμα με τους ποδοσφαιριστές για προπόνηση.

Έτσι, με την επιστροφή και των διεθνών, η προετοιμασία της Ανόρθωσης θα μπει στην τελική ευθεία ενόψει ΑΠΟΕΛ. Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα, υπάρχουν θέσεις που είναι ανοικτές και διεκδικήσιμες. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κόπριβετς. Στο δεξί άκρο της άμυνας επικρατέστερος για να αγωνιστεί είναι ο Τζανακάκης. Στο αριστερό άκρο της άμυνας φανέλα βασικού θα πάρει ο Νούχου. Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Λαΐφης - Χόλγκερσον δεν αλλάζει. Στη μεσαία γραμμή ο Ζοάο Βίκτορ θα έχει ως παρτενέρ έναν εκ των Πελέ ή Αμπουρτζάνια, με επικρατέστερο τον πρώτο, καθώς ο Γεωργιανός απουσιάζει αρκετές ημέρες από τις προπονήσεις. Σε ό,τι αφορά τα δυο άκρα της μεσαίας γραμμής, δεξιά όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί ο Κάλβο και στο αριστερό φτερό ένας εκ των Αβραάμ ή Ορλάντι, με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Για την κορυφή της επίθεσης η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κουλούρης, αλλά και το γεγονός ότι ο Εντλοβού απουσιάζει εδώ και αρκετές ημέρες με την Εθνική Νοτίου Αφρικής, χωρίς να αγωνιστεί σε δυο αγώνες, φέρνει τον Ελλαδίτη στο αρχικό σχήμα.

Άρχισε η προπώληση

Έστω και με καθυστέρηση, άρχισε χθες, λίγο μετά το μεσημέρι, η διάθεση των εισιτηρίων για τους φίλους της Ανόρθωσης. Τα 2.200 εισιτήρια που έχουν στη διάθεσή τους αναμένεται πως θα εξαντληθούν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. «Η διάθεση θα είναι αυστηρώς μόνο για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και σήμερα Πέμπτη, 19/11/15, στις 19:00. Εάν και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια, τότε θα διατεθούν προς γενική πώληση ώς την Παρασκευή, μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Απολογούμαστε και πάλι για την όποια ταλαιπωρία έχει προκληθεί», αναφέρει η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα