Ανόρθωση: Ουσιαστική και με ποιότητα

Το γρήγορο τέρμα κόντρα στον Εθνικό Άχνας ήταν το κλειδί τις επιτυχίας για την Ανόρθωση. Το πρώτο γκολ του Βικτόρ στο πρωτάθλημα ήταν η καλύτερη αρχή για την ομάδα της Κυρίας σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες του Πάους έψαχναν το γρήγορο τέρμα. Όταν αυτό ήρθε τότε τα πράγματα για την Κυρία έγιναν ακόμη πιο εύκολα.

Ωστόσο αυτό που έχει περισσότερη σημασία για τον Ολλανδό τεχνικό είναι οι προσαρμογή των νεών αποκτημάτων σε χρόνο ρεκόρ. Ακόμη και οι τελευταίοι Πελέ και Ορλάντι μπήκαν στην ομάδα απευθείας. Μάλιστα

ο Πελέ πέτυχε μέχρι στιγμής το καλύτερο τέρμα στις 3ης πρώτες αγωνιστικές. Η βοήθεια τους είναι τεράστια και είναι αυτό το στοιχείο που ήθελε…και πέτυχε ο Αντρέ Πάους σε συνεργασία με τον Φάλξ. Να φέρουν στην ομάδα παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.

Όσο αφορά στον Ντλοβού…τα λόγια είναι περιττά. Συνεχίζει να σκοράρει. Πέτυχε γκολ και στην 3η αγωνιστική έφτασε τα πέντε στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ακόμη πιο σημαντικό το γεγονός πως η Ανόρθωση στις πρώτες τρεις αγωνιστικές πέτυχε 8 γκολ και δέχθηκε ένα.

Αυτό όμως που βλέπει η διοίκηση αλλά και οι παίκτες της ομάδας με τον κόσμο είναι το καλύτερο. Οι φίλοι της Κυρίας αναγνωρίζουν την σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα και γεμίζουν το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στηρίζοντας με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου υπάρχουν όλα τα εφόδια για μια πετυχημένη χρονιά και όλοι εργάζονται πάνω σ’ αυτά προκειμένου η Ανόρθωση να επιστρέψει στους τίτλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα