Η 4η αγωνιστική «για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία»

Η ΚΟΠ στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του ποδοσφαίρου και της ευαισθησίας της σε θέματα υγείας και προώθησης μηνυμάτων για ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου, ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα σε σχετικό αίτημα από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Η 4η αγωνιστική θα είναι αφιερωμένη στο Καραϊσκάκειο και την διαχρονική του προσπάθεια «για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία».

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αρχικά συστάθηκε

με κύριο στόχο την οργάνωση και διαχείριση ενός Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών. Σήμερα, θέτοντας ένα δυναμικό όραμα «για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία», προσπαθεί και συνδυάζει τον εθελοντισμό και την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά και άμεσα, τις ανάγκες των ασθενών με λευχαιμία και άλλες αιματολογικές κακοήθειες

O Σεπτέμβριος έχει καθιερωθεί ως o «Μήνας Λευχαιμίας» με απώτερο στόχο την ενημέρωση της κοινής γνώμης και την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου γύρω από ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα υγείας, όπως είναι η λευχαιμία.

Η 19η Σεπτεμβρίου, είναι φέτος, Παγκόσμια μέρα Δοτών Μυελού των Οστών και συμπίπτει με την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας όπου κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, σε όλους τους αγώνες, μικρά παιδιά θα μεταφέρουν πανό με προβολή του δυναμικού οράματος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος «για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία».

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη στα γραφεία της ΚΟΠ την Τρίτη στις 11:00.

Η 4η αγωνιστική περιλαμβάνει τους ακόλουθους αγώνες:

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ19:00ΑΓΙΑ ΝΑΠΑΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ19:00ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ20:00ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ18:00Α.Ε.Κ.ΛΑΡΝΑΚΑΣΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ18:00ΠΑΦΟΣ F.C.ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ19:00ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ19:00ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα