Ανόρθωση: «Ουδεμία συμφωνία με Βίκτορ»

Το ενδιαφέρον της «Κυρίας» για τον Βραζιλιάνο κόφτη είναι υπαρκτό, αλλά deal δεν υπάρχει ούτε καν σε προφορικό επίπεδο.

Στη λίστα με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της Ανόρθωσης ευρίσκεται ο Ζοάο Βίκτορ, του οποίου το όνομα διέρρευσε χθες, ωστόσο η απόκτησή του κάθε άλλο παρά δεδομένη πρέπει να θεωρείται. «Ενδιαφέρον υφίσταται, προφορική συμφωνία όχι», ήταν η ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου, Μαρίνο Μήτρου, ο οποίος έκανε λόγο για

μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση, αφού ο 27χρονος Βραζιλιάνος κόφτης με πενταετή προϋπηρεσία (και συμβόλαιο ως το 2017) στη Μαγιόρκα έχει σίγουρα πληθώρα επιλογών για τη συνέχιση της καριέρας του.

Εντλοβού και Γκονσάλβες

Σε αντίθεση με τον Βίκτορ, ο Ντίνο Εντλουβό θεωρείται δεδομένη μετεγγραφή για το σύλλογο της Αμμοχώστου, ο οποίος περιμένει τις προσεχείς ημέρες την άφιξη του 25χρονου Νοτιοαφρικανού. «Ο παίκτης θα ταξιδέψει χωρίς βίζα από τη Νότιο Αφρική στο Ισραήλ και από την εκεί πρεσβεία της Κύπρου θα πάρει τα απαραίτητα έγγραφα για να έρθει στο νησί, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί επισήμως στο δυναμικό της ομάδας», αποκάλυψε ο Μαρίνος Μήτρου, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο Εντλουβό δεν είναι ο αντικαταστάτης του Τσινεντού Εντέ, αλλά ένα εννιάρι εφάμιλλου αγωνιστικού στιλ με τον Ίσμαελ Γκονσάλβες.

Ο 24χρονος από τη Γουινέα Μπισάου προπονείται μεν με την Ανόρθωση, εξακολουθεί ωστόσο να επιθυμεί τη μετεγγραφή του. «Αυτό που έχουμε αντιληφθεί στην επικοινωνία μας με τον παίκτη μετά την επιστροφή του είναι ότι ενδιαφέρεται μόνο για μετακίνηση σε σύλλογο της Πορτογαλίας, εξ ου και πρόσφατα απέρριψε πρόταση από τη Γαλλία. Από τη δική μας πλευρά δεν υπάρχει κάποιο ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα αναφορικά με την έλευση προσφοράς για την απόκτησή του, προφανώς όμως δεν θέλουμε να χάσουμε τον παίκτη λίγο πριν το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας».

Οι επόμενες κινήσεις

Σε ό,τι αφορά τις επικείμενες προσθήκες ο Μαρίνος Μήτρου αποκάλυψε ότι η Ανόρθωση έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία τόσο με αμυντικό όσο και με αριστερό εξτρέμ, ενώ έχει ξεχωρίσει και δύο περιπτώσεις από τη λίστα τερματοφυλάκων που έχει καταρτίσει ο Αριάν Μπεκιάι για το ενδεχόμενο μη επιστροφής του Τόμας Καμίνσκι.

Ο 23χρονος Βέλγος δέχεται πίεση από την Άντερλεχτ και τη μεταφέρει στην Ανόρθωση, η οποία ωστόσο αδυνατεί οικονομικά να αγοράσει τον παίκτη και δεν προτίθεται να παίξει το παιχνίδι του βελγικού συλλόγου. Στο ρόστερ υπάρχουν οι Βέγκα, Τέκια (δηλωμένος στον κατάλογο β’) και ο (εκτός πλάνων) Βαλβέρδ, ενώ ο ένας από τους δύο τερματοφύλακες που έχει ξεχωρίσει η «Κυρία» είναι στο περίμενε και θα ανακοινωθεί, αν οριστικοποιηθεί το ναυάγιο της υπόθεσης Καμίνσκι. Επειδή ο τελευταίος υπολογίζεται για τη βασική ενδεκάδα, η Ανόρθωση είναι ευνόητο πως δεν προτίθεται να δώσει μεγάλο χρονικό περιθώριο για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Τέλος, για τον επίσης εκτός πλάνων Γκονσάλο Γκαρσία, ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» ενημέρωσε πως εντός της ημέρας θα του δοθεί από τον προπονητή Αντρέ Πάους άδεια μέχρι και το τέλος της προετοιμασίας της ομάδας στις Πλάτρες, προκειμένου να έχει το περιθώριο να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του απαλλάσσοντας το σύλλογο από ένα «βαρύ» για τα οικονομικά του δεδομένα συμβόλαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα