Ανόρθωση: Οι οργανωμένοι για Βιολάρη

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης μέσω της πιο κάτω –καυστικής- ανακοίνωσης, παίρνει θέση για τα όσα διαδραματίζονται στα διοικητικά της «Κυρίας».

Αναλυτικά: «Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου επικοινωνεί με τα μέλη του αλλά και με όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο με όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες αλλά και όσα θα γίνουν τις επόμενες.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι το οργανωμένο μας σύνολο τοποθετήθηκε και εκφράζει την άποψη του σε κάθε ευκαιρία στα ανώτατα συλλογικά όργανα του Σωματείου μας. Σας παρουσιάζουμε αυτούσια την ψεσινή μας τοποθέτηση στην Γ.Σ: “Επιτέλους καταφέραμε η διαχείριση του ποδοσφαιρικού

τμήματος να έρθει πίσω στο σωματείο. Σήμερα το σωματείο καλείται να αποφασίσει αν θα προχωρήσει ορίζοντας κάποιον ως πρόεδρο της εταιρίας. Έγιναν κάποιες ομάδες πρωτοβουλίας, έγιναν κάποιες προσπάθειες και από τον Ανδρέα Παντελή με τους οποίους είχαμε τις δικές μας επαφές. Η δική μας εισήγηση είναι τη Δευτέρα η Ανόρθωση να έχει έναν άνθρωπο να τη διοικήσει. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την οποιονδήποτε προσπάθεια που θα εξυπηρετεί το Σωματείο. Η κατάσταση δεν είναι απλά τραγική, αλλά επικίνδυνη. Όποιος πάει ένα περίπατο από τα γραφεία ή το προπονητικό κέντρο, θα καταλάβει σε τι κατάσταση βρισκόμαστε”.

Ίσως ο κ.Βιολάρης να έχει “παρερμηνεύσει” κάποια απ´ τα λεγόμενα μας γιατί αυτό το παραμύθι πρέπει κάπου να σταματήσει. Δεν θα ανεχτούμε κανέναν πλέον να παίζει τόσο με την Ιστορία μας όσο και με το μέλλον μας. Κάποιοι νομίζουν πως η Ανόρθωση είναι παιδική χαρά γιατί ίσως αυτό να πέτυχαν με την παρουσία τους στα διοικητικά συμβούλια. Ξυπνά ο καθένας ένα πρωί και θυμάται ξαφνικά πως είναι ο κατάλληλος γι ´αυτήν την ομάδα. Έγιναν συζητήσεις, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις, βρισκόμαστε (ας ελπίσουμε) σε ένα τέλος σε όλο αυτό και έρχεται ο άλλος απ´ το Μπαχρέιν να δημιουργήσει αναστάτωση και περισσότερη σύγχυση στην ήδη τεταμένη κατάσταση.

Όχι κ. Βιολάρη, δεν καταλάβατε καθόλου καλά. Ειδικά για σας αναλαμβάνουμε εμείς. Αρκετά σας ανεχθήκαμε (δεν χρειάζεται να ολοκληρώσετε το έργο σας) και ήρθε η ώρα να απομακρυνθείτε και να πάτε στον αγύριστο. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου έχει υποστεί μεγάλο κακό από εσάς και ομοίους σας, ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Για μας έχετε δύο επιλογές. Μόνο και μόνο που υπάρχει και εναλλακτική πρέπει να νιώθετε ευγνώμων. Η πρώτη είναι να αποσύρετε ειρηνικά όμορφα και ωραία. Την δεύτερη δεν θέλετε να την ακούσετε. Είστε ανεπιθύμητος σε γήπεδα (στις εξέδρες μας), σε συνελεύσεις και όπου γενικά μπορούμε να ανταμωθούμε.

Επίσης κάτι τελευταίο για να τελειώνουμε. Δεν είστε εσείς που θα μας πείτε ποιος κάνει και ποιος δεν κάνει. Υπάρχει η Γ.Σ του Σωματείου (όντας μεγαλομέτοχος πλέον) που μαζί με τα μέλη της ήδη πήρε κάποιες αποφάσεις. Εσείς απ´ ότι “παρατηρήσαμε” ήσασταν απών στις τελευταίες δύο. Δεν σας πήρε το μάτι μας.

Υ.Γ. Αύριο όλοι Τσίρειο.

Υ.Γ.2 Την Δευτέρα όλοι Κίτιον.

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου»

Keywords
Τυχαία Θέματα