Ανόρθωση: Να το πιστέψουν και πάλι

Το καλό της πρόσωπο ψάχνει στις τελευταίες αγωνιστικές η Ανόρθωση, η οποία μετά την ήττα από την Ομόνοια στην έδρα της έχασε αρκετές πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη. Ο Αντρέ Πάους είχε ν’ αντιμετωπίσει αρκετά και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού παίκτες κλειδιά απουσίαζαν σε καθοριστικά παιχνίδια.

Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί ακόμη και στην Ανόρθωση πιστεύουν στις δυνατότητες τους και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος. Έχουν αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι έχουν ικανό ρόστερ το οποίο παρά το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες είναι

άπειροι, έχουν την κατάλληλη ποιότητα για να δώσουν λύσεις στην τεχνική ηγεσία. Ο Κάλβο από την ερχόμενη βδομάδα θα ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα και θα είναι σίγουρα στη διάθεση του Αντρά Πάους. Επιστρέφουν επίσης από τιμωρία οι Μαραγκός και Άντιτς.

Ο Γκαρσία κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει και αυτός το ερχόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα με τις πιθανότητες να μην είναι όμως με το μέρος του. Εκτός από τον Γκαρσία, στο απουσιολόγιο θα είναι και ο Ιακοβένκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα