Ανόρθωση: Μάλλον μένει στη μια

Σε εννέα μέρες ολοκληρώνεται η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και στην Ανόρθωση εντείνουν τις προσπάθειες του για ενίσχυση. Στο μπλοκάκι του Φαν Λέουβεν βρίσκονται επιθετικοί από τους οποίους αναμένονται απαντήσεις.

Βέβαια ο Ολλανδός τεχνικός ξεχώρισε κάποιον, από τη Λατινική Αμερική, με Ευρωπαϊκό διαβατήριο, ωστόσο από τη στιγμή που δεν απαντά…τότε είναι υποχρεωμένος να κινηθεί και σε άλλες κατευθύνσεις. Και επειδή απομένουν μόνο λίγες ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου δεν αποκλείεται η Κυρία να κινηθεί για την απόκτηση ενός και μόνο ποδοσφαιριστή.

Αυτό

που μας συνήθισε ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής είναι πως δεν κάνει μετεγγραφές για χάρη των μετεγγραφών. Θέλει να είναι σίγουρος για τις επιλογές του και εξαντλεί σχεδόν όλα τα περιθώρια πριν αποφασίσει για κάποιον ποδοσφαιριστή. Ως εκ τούτου η Ανόρθωση να μην εξαντλήσει και τις δυο μετεγγραφές που δικαιούται να κάνει τη δεδομένη χρονική στιγμής.

Η διακοπή του πρωταθλήματος βόλεψε την τεχνική ηγεσία για να κινηθεί χωρίς πίεση στα θέματα ενίσχυσης αλλά και πάλι είναι αρκετά δύσκολο να βρει ποδοσφαιριστή που θα έρθει στην ομάδα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Για να αγωνιστεί ο νέος ποδοσφαιριστής κόντρα στον Οθέλλο θα πρέπει να εγγραφεί μέχρι την Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα