Ανόρθωση: Κοιτάει και Ισραήλ ο Λέβι

Οι τελευταίες προσθήκες που πραγματοποίησε η Ανόρθωση, ενδεχομένως και οι πιο ηχηρές, χαροποίησε τον κόσμο της ομάδας. Η διοίκηση Ανδρέα Παντελή όλο αυτό το διάστημα σύστηνε υπομονή. Θα μπορούσε να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό πολύ νωρίτερα, πράττοντας τα λάθη που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια και ειδικά το περσινό καλοκαίρι, όμως δεν το έκανε. Τόσο ο πρόεδρος της Ανόρθωσης όσο και ο Ρόνι Λέβι ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει

μετεγραφική περίοδο. Δεν ήταν εύκολη, υπήρχαν πολλά εμπόδια τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις ξεπεράστηκαν σε άλλες όχι. Το σίγουρο είναι ότι η «Κυρία» σαφώς πραγματοποιεί πάρα πολύ καλύτερο προγραμματισμό σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι. Φυσικά τα κατάλληλα συμπεράσματα θα βγούνε στο γήπεδο.

Γνώριμο μέρος
Ο προγραμματισμός για να ολοκληρωθεί απομένουν τουλάχιστον τρεις κινήσεις. Η «Κυρία» εξετάζει όλες τις ποδοσφαιρικές αγορές όμως αυτή του Ισραήλ φαίνεται ότι ενδιαφέρει περισσότερο τον Ρόνι Λέβι καθώς γνωρίζει τον κάθε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται εκεί. Ο Ισραηλινός προπονητής αναζητεί ένα σύγχρονο οκτάρι. Ποδοσφαιριστή που να έχει τόσο επιτελικά καθήκοντα όσο και αμυντικά. Επίσης θα ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, στο κέντρο της άμυνας αλλά και στα φτερά της μεσαίας γραμμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα