Ανόρθωση: Κερδίζει το δικό της στοίχημα

Από το 1-3 επί του Απόλλωνα στο 3-0 επί της ΑΕΚ. Τυχαία αποτελέσματα δεν ήταν. Η Ανόρθωση στα δυο ντέρμπι τόσο με τους γαλάζιους αλλά και με τους κιτρινορπάσινους πήρε δικαιωματικά αυτό που της άξιζε.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντρε Πάους και ειδικά στα δυο τελευταία τους παιχνίδι κόντρα σε Απόλλωνα και ΑΕΚ είχαν αυτό που δεν είχαν στη μεγαλύτερη τους διάρκεια στους αγώνες τους. Ψυχή, πάθος , τσαμπουκά και κυρίως θέληση για τη νίκη.

Αυτά τα στοιχεία τα

έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρος του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη η οποία τους αφήνει ζωντανούς στην υπόθεση της Ευρώπης.

Η νίκη επί της ομάδας του Τόμας Κριστιάνσεν δεν ήταν μόνο νίκη τριων βαθμών αλλά κάι περισσότερο. Η εικόνα που έβγαζε η ΑΕΚ στα τελευταία της παιχνίδια ήταν η καλύτερή από τις έξι πρώτες ομάδας και όταν καταφέρνεις να κερδίζεις τόσο τον Απόλλωνα αλλά και την ΑΕΚ, τότε η ψυχολογία που παίρνεις είναι τεράστια.

Σε αυτή θα προσπαθήσει να κτίσει ο τεχνικός της ομάδας τη συνέχεια. Ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια και για να πετύχει η Ανόρθωση τον μεγάλο της στόχο θα πρέπει και επιβάλλεται να έχει και συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα