Ανόρθωση: Η αλλαγή φαίνεται και στα στατιστικά

Δεν είναι μόνο η αγωνιστική εικόνα της Ανόρθωσης που έχει αλλάξει στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Αυτό που έχει αλλάξει από τη γη στον ουρανό είναι τα στατιστικά της ομάδας τόσο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές επιβεβαιώνοντας πλήρως τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Φαν Λέουβεν.

Πέρσι στην αρχή της χρονιάς ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως θα πρέπει ο κόσμος της Ανόρθωσης να κάνει υπομονή και μάλιστα αρκετή. Παράλληλα τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές μέσα στον Γενάρη θα μπορούν ν α δώσουν το 70 με 80% των δυνατοτήτων τους κάτι που

φαίνεται τη δεδομένη στιγμή. Ήξερε από πρώτο χέρι τι να περιμένει από τους παίκτες της ομάδας ο Φαν Λέουβεν και αυτή την ώρα δικαιώνεται.

Η Κυρία μέσα στο 2015 πέτυχε πέντε σερί νίκες. Τέσσερις στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο ενώ μπορεί να διευρύνει το σερί νικών της αφού αύριο θα δώσει τον επαναληπτικό αγώνα με τον Διγενή Ορόκλινης.

Παράλληλα οι παίκτες του Αντρέ Πάους πέτυχαν 13 τέρματα σε 5 αγώνες (4 πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου) ενώ χρειάστηκαν 8 αγωνιστικές για να πετύχει όσα πέτυχε στις τέσσερις τελευταίες.

Αριθμοί που δείχνουν πως η ομάδα του Αντρέ Πάους βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμος και φορτσάρει εκεί που πρέπει. Η συνέχεια αναμένεται να είναι δύσκολο ωστόσο από την Ανόρθωση εκφράζεται η αισιοδοξία πως η ομάδα θα τα πάει ακόμη καλύτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα